Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danskerne energirenoverer deres gamle huse som aldrig før, men indsatsen får ikke den forventede effekt på forbruget, fordi vi samtidig vælger at skrue godt op for varmen.
Der er altid en ny køkken-accessory, man kan anskaffe sig. Her er fem danske designsager, der skal stå i ethvert køkken for tiden.
Fritidshuse anno 2016 skal være lyse, rummelige og have plads nok til, at hele familien fra nær og fjern kan samles. Hvide facader og gårdmiljøer med udekøkken og udebruser er “det nye sort”.
Undergrundskunst, designstjerner fra det store udland og "limited editions". Det er lykkedes for Ikea at gøre discount cool, eftertragtet og endda lidt eksklusivt. En naturlig del af vores designfilosofi, lyder det fra det svenske designhus.
Jacobsens glemte blomster, finurlig keramik og en relanceret klassiker. Her er en håndfuld danske, franske (og én italiensk) designnyheder fra den nyligt overståede boligmesse i Paris, Maison & Objet.
Samarbejdet skulle foregå på én betingelse, møblet skulle kaldes ”Den næstsidste stol”.
Drømmer du om at få varmen i den kolde tid med levende ild og en smuk pejs? Vi har samlet et udvalg lækre pejse, som vil passe til dit hjem, uanset om du bor i hus eller lejlighed.
Den danske topdesigner Cecilie Manz har skabt et atypisk stel for Kähler og ditto dug til Georg Jensen Damask. Begge design er dog typisk Cecilie Manz: minimalistiske og gennemtænkte helt ned i de mindste detaljer.
Selvom knap hvert fjerde danske hjem har brændeovn, kender hele 23 pct. af brændeovnsindehaverne ikke reglerne for fyring i brændeovn. Læs her, hvad du må og ikke må fyre med.
60’erne er igen rykket ind i vores boliger, og det gælder også den gode, gamle skydedør.
Vi anbefaler
Loading...