Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad
Køkken (10)
Stue (10)
Kælder (2)
Bryggers (1)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Det moderne badeværelse er et rum til forkælelse og velvære. Her er fem bud på, hvordan du kan skabe luksusstemning i badeværelset, hvad enten du skal i gang med den helt store renovering eller en mindre makeover.
Konsulenthjælp og en god portion mod skulle der til for at få et badeværelse langt ud over det sædvanlige.
Tina Grunwald bor med udsigt til hele Nørrebro og himmelen.
Når en 25-årig skal indrette et stuehus fra 1786, må der provokeres, mener konkurrencerytter Emilie Martinsen. Hun har valgt at give sine antikke møbler et modspil med noget hypermoderne.
Henriette Staib og Claus Gerners gæster er altid spændte på, hvordan huset i Holte ser ud, når de kommer på besøg. Og det sker, at de tager noget af indboet med sig, når de går.
Bad i sommerregn eller bliv frisket op af mynteduftende dis. Den tyske armatur-virksomhed Dornbracht vil give danskerne mulighed for en helt ny badoplevelse. Living mødte direktør Andreas Dornbracht, da han gæstede København i forbindelse med åbningen af virksomhedens nye showroom.
Optiker og brilledesigner Christina Sjøstrøm har sammen med sin mand og sine børn fundet sig godt til rette i drømmehuset på en stille villavej. Indretningen er praktisk, enkel og hyggelig uden skelen til designernavne.
VIRKLUND Nanna og Vagn Nørgaard fandt inspiration i deres baghave og i en rejse til Alaska, da de skulle bygge hus til deres otium. Som en hule i træerne ligger det amerikanske bjælkehus med udsigt over et alpelignende terræn i det midtjyske.
Niels Brinck, der kommer fra midtbyens larm, er roen i Ørestaden en lise.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...