Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Have (6)
Køkken (4)
Stue (3)
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Hegn af kastanjetræ er en gammel tradition i bl.a. England og Frankrig, hvor de bringer sjæl til både romantiske og mere moderne haver. Herhjemme vinder de smukke hegn også mere og mere indpas.
At dyrke sin egne afgrøder, selv om man bor i byen, er oppe i tiden. 'Urban gardening' hedder trenden, hvor minihaver i f.eks. vindueskarmen eller på altanen giver byboere mulighed for at høste egne grøntsager.
Kreative Louise Trillingsgaard har forvandlet en campingvogn fra 1969 til et gennemført retro-legehus til sine to døtre.
Morten Asbjørn Jensen slapper bedst af ved at skabe noget, og i det gamle hus på Møn var der så rigeligt at tage fat i, inden drømmen om et sommerhus var færdigt.
Krukker og potter er et fint supplement til almindelige bede. Og især på terrasser og ved hoveddøren er det oplagt at placere et par krukker i dekorative opstillinger.
Et gulerodsbed på gadehjørnet eller en kartoffelmark på taget. Køkkenhaver klemmes nu ind i selv de mindste afkroge af storbyen.
Genbrug havens afklippede grene og kviste. Her viser vi en række kreative løsninger.
En smal Bukke Bruse-bro, en stol med sæde af karse, rødmalet pileflet og kunst overalt. Det er tilfældighedernes æstetik, der hersker i kunstner Jørgen Schlossers eventyrlige have i Brønshøj.
INDRETNING Vi leger med tanken om at skulle have et nyt køkken. Huset er fra 1930'erne, og i 70'erne blev køkkenet renoveret - stil- og indretningsmæssigt typisk for den tid - med køkken i vinkel og spiseplads med væghængt bænk.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...