Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad (4)
Kælder (1)
Køkken (1)
Stue (1)
Bryggers (0)
Have (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse.
Det moderne badeværelse er et rum til forkælelse og velvære. Her er fem bud på, hvordan du kan skabe luksusstemning i badeværelset, hvad enten du skal i gang med den helt store renovering eller en mindre makeover.
Murermesterhuse er steget langt mere i pris end parcelhuse siden 1992, viser undersøgelse. Læs hvor meget, og hvorfor murermestervillaer er populære.
Det arkitekttegnede sommerhus ligger i første parket til Limfjorden. På godt og ondt. Men mest godt, for det store renoveringsarbejde og de mange oversvømmelser er det hele værd, når Alice og Henning Gjellerod læner sig tilbage og nyder panoramaudsigten over fjorden i sommerhuset, de har givet det ...
Den Toscana-gule villa emmer af sommerlig ro og afslapning. En stemning, der er skabt gennem en lige så rolig renovering, der blidt har forvandlet huset fra koksopvarmet og slidt til en lækker, lys og moderne bolig.
Den tilbyggede udestue, som var særdeles populær i 1980’erne, står øverst på husejernes ønskeliste i 2010, viser en ny undersøgelse fra idényts villapanel.
For tyve år siden faldt Grethe Henriksen og Lasse Weimann pladask for en faldefærdig ruin, der lå midt i landsbyen Permelille på Samsø. De endte med at totalrenovere huset og flytte fast til øen.
Familien Frost Simonsen fra Assens på Fyn sloges med evigt rod og pladsmangel i stuen. Efter et designerbesøg blev stuen mere brugbar; de fik plads til både fars, mors og børnenes "legetøj", og så blev de forlængerledninger og mørke hjørner kvit.
I en trelænget gård, beliggende i smukke omgivelser i nærheden af Århus, huserer familien Schmidt-Laugesen. Her er både plads til virksomhed og et rigt familieliv omgivet af grønne marker, rådyr, fasaner, harer og geder.
Marie Wichmann Larsen og hendes mand , Jan, har moderniseret en villa fra 30'erne, men bibeholdt husets sjæl og charme.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...