Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken
Soveværelse
Stue (6)
Bad (5)
Kælder (2)
Bryggers (1)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Pia Ullehus har indrettet sig efter sit eget hoved i en lille lejlighed.
Henriette Staib og Claus Gerners gæster er altid spændte på, hvordan huset i Holte ser ud, når de kommer på besøg. Og det sker, at de tager noget af indboet med sig, når de går.
VIRKLUND Nanna og Vagn Nørgaard fandt inspiration i deres baghave og i en rejse til Alaska, da de skulle bygge hus til deres otium. Som en hule i træerne ligger det amerikanske bjælkehus med udsigt over et alpelignende terræn i det midtjyske.
Tak for en god brevkasse. Jeg er i tvivl, om jeg kan få dig til at svare på et mere indretningsagtigt spørgsmål. Jeg bor i en klassisk bylejlighed med fire værelser og den originale rumfordeling i behold.
Ditte Kanstrup har altid levet enkelt og praktisk. I kolonihavehuset på Amager har hun indrettet sig med udvalgte antikviteter, kunstværker og loppefund.
Andreas Bo Pedersen har det bedst med enkle linjer og masser af hvide vægge.
Ole Henriksen har slået sig ned i bakkerne øst for Los Angeles, også kaldet Beverly Hills, ikke ret langt fra hans spa på Sunset Boulevard. Her har han plads til at arbejde og slappe af med kæresten Laurence Roberts, hans samlever gennem næsten 24 år.
Vi anbefaler
Loading...