Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Have (24)
Stue (5)
Køkken (3)
Bad (1)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Tips & råd
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Skagen, Nordsjælland og til en vis grad Bornholm er steder, hvor det kan betale sig at investere i et fritidshus. Men eksperterne peger også på, at der er andre vigtige faktorer at være opmærksom på, inden man lægger sine penge i en fritidsbolig.
Vi betaler grundskyld i alle årets 12 måneder, så det ville da være tosset, hvis vi kun kunne nyde haven i halvdelen af året. Her kommer nogle ideer fra min egen have til også at sprede glæde i de kolde måneder.
Lys har stor betydning for hyggen og velværen i dit hjem – og for din koncentrationsevne, når du arbejder, læser eller laver mad. Og derfor skal du sørge for at have det rigtige lys på de rigtige steder. Læs hvordan her.
Særligt tre typer af hortensia er gengangere i haven. Men faktisk findes der et væld af medlemmer i hortensia-familien, der hver især kræver særlig pleje.
Vand i haven er yderst populært i disse år. Hvis du drømmer om et bassin i haven, kan en svømmesø være en flot og helt anderledes løsning.
Tre tendenser brænder igennem, når det kommer til denne sommers indretning af haven: farven lilla, charmerende vildnis og stuestemning i det grønne. Læs her, hvordan du tager tendenserne med i haven.
Krukker og potter er et fint supplement til almindelige bede. Og især på terrasser og ved hoveddøren er det oplagt at placere et par krukker i dekorative opstillinger.
Smukke sommerblomster pynter i krukker på terrassen eller på altanen.
Få tip til køkkenhaven, til genbrug af regnvand, til et flot haveskur og en skulptur.
Smukke prydgræsser kombineret med sent blomstrende stauder danner et fantastisk miks i haven, når meget andet går på hæld.
Viser 1-10 af 45 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...