Find mere om:
Guide: Sådan kan du friske badet op med.. | livsstil.guide.dk

Guide: Sådan kan du friske badet op med bronze og træfarver

Trænger dit badeværelse til en et ansigtsløft? Så find inspiration her til, hvordan du nemt kan ændre både stil og stemning.

Trænger dit badeværelse til en ny stil?

Mangler du inspiration til en lækker opfriskning af badeværelset? Vi har samlet en masse stilrene nyheder i sæsonens populære og smukke naturmaterialer. Uanset om dit badeværelse er lille eller stort, kan du nemt skabe lige præcis den stemning og stil, du ønsker, med plads til både praktisk opbevaring og fine detaljer.

Skab hygge i badet

Uanset om dit badeværelse er lille eller stort, kan du nemt skabe lige præcis den stemning og stil, du ønsker, med plads til både praktisk opbevaring og fine detaljer.

LÆS OGSÅ: Få masser af inspiration til dit badeværelse i alle katalogerne samlet her.

Hvis du har et badeværelse i neutrale og hvide toner, kan du nemt få lidt varme og farve ind med naturmaterialer. En af tidens helt store trends er naturmaterialer, som også ses på de nye accessories til badeværelset.

Artikel iBOLIGEN - Badeværelse3.jpg

Artikel iBOLIGEN - Badeværelse4.jpg

Artikel iBOLIGEN - Badeværelse7.jpg

Sæt kulør på!

Træ, glas, marmor, kobber og læder giver masser af varme til badeværelset uden at dominere det stilrene look. Det kunne en være en vandhane i kobber, der kunne give en varm glød i rummet.

LÆS OGSÅ: Forny dit badeværelse for under 1.000 kr.

Naturfarver skaber liv i rummet, og du kan med detaljer i træ eller læder bløde det kliniske udseende op.  Gå efter en skammel, en hylde eller håndklædeholder i lyst træ og vælg et spejl eller en vasketøjskurv med lækre læder-detaljer.

Gem tingene væk og skab plads

Det er altid en god idé at tænke i praktisk opbevaring på badeværelset for at spare plads – men derfor behøver du ikke at gå på kompromis med stilen. Der findes mange fine og praktiske opbevaringsmuligheder som eksempelvis opbevaringskrukker, hylder og tøjkurve, der samtidig pynter.

LÆS OGSÅ: Skab en ny stemning på badeværelset

Sørg dog for, at alt, der står fremme, er holdt i samme toner og stil, så du bevarer det rene og rolige udseende. På den måde kan du også snildt skabe en indbydende spa-stemning, uanset om du har et stort eller lille badeværelse.

Artikel iBOLIGEN - Badeværelse10.jpg

Artikel iBOLIGEN - Badeværelse11.jpg

Se flere billeder på iBOLIGEN.dk

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Forvandl dit badeværelse til en ægte wellness-oase

12-03-2016: Med lidt lækkert badesalt, duftlys og loungemusik kan du på et splitsekund forvandle dit badeværelse til en eksklusiv spa. Vi har samlet 15 badekar til din perfekte hjemmespa. Læs artikel

Guide: Få badeværelset, der vil gøre new yorkere misundelige

03-02-2016: Inspirationen til det rå, industrielle badeværelse, indrettet under de skrå vægge på femte sal, er hentet direkte fra The Big Apple, New York - og Nørreport Station i København. Læs artikel

Guide: En vandhane kan også være bæredygtig

16-02-2015: Godt design er ikke bare smukt at se på, men også smukt i funktionen. Det er tanken bag det nye Sense-armatur fra Alessi og Oras, som designeren bag kalder en trojansk hest fyldt med ubevidste bæredygtige handlinger. Læs artikel

Guide: Kreativ indretning i lille bolig på 45 kvm

08-09-2014: Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet. Læs artikel

Guide: Sig goddag til velværelset

04-10-2013: Et toilet er ikke bare en nødvendig hygiejne-genstand, der skal bringe fordøjelsens rester af dage. Nu skal toilettet og resten af badeværelset ose af velvære og give en følelse af sundhed, afslapning og skønhed. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...