Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Køkken (1)
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
  Indeklima
Brændeovn
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Drømmer du om at få varmen i den kolde tid med levende ild og en smuk pejs? Vi har samlet et udvalg lækre pejse, som vil passe til dit hjem, uanset om du bor i hus eller lejlighed.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Selvom knap hvert fjerde danske hjem har brændeovn, kender hele 23 pct. af brændeovnsindehaverne ikke reglerne for fyring i brændeovn. Læs her, hvad du må og ikke må fyre med.
Med en ny brændeovn med automatisk styring af forbrændingen bruger du 40 pct. mindre brænde. Læs, hvor hurtigt en ny brændeovn betaler sig selv hjem.
Brændeovnen har været udskældt de seneste år som miljøsynder, men det har ikke gjort den mindre populær hos danskerne. Og især i vores sommerhuse er vi glade for hyggesprederen. Over hver anden dansker har nemlig en brændeovn i sommerhuset.
Indretningsarkitekt Trine Boelskifte giver her sine bedste tip til indretning med biopejs.
Morten Asbjørn Jensen slapper bedst af ved at skabe noget, og i det gamle hus på Møn var der så rigeligt at tage fat i, inden drømmen om et sommerhus var færdigt.
Vi indånder i gennemsnit 10 kilo indeluft hver dag, men de mange mundfulde luft kan hurtigt få en bitter eftersmag, hvis indeklimaet er dårligt. Læs med og find ud af, hvad man selv kan gøre for at få et godt indeklima.
Lyden af en knitrende brændeovn kan være romantisk og hyggelig. Knap så hyggelig er brændeovnen for indeklimaet, men der er gode råd at hente for brændeovnsejere, der vil have et godt indeklima.
Vidste du, at du skal tænde op i toppen af din brændeopstilling og ikke i bunden?
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...