Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken (12)
Have (10)
Bad (7)
Stue (5)
Kontor (2)
Bryggers (0)
  Tips
Energi (6)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
At gå på udsalg er en “sport”, som de fleste kvinder godt kan lide. Blogger Louise Otto fra ’Livingonabudget.dk’ giver her tip til, hvordan man kan bruge udsalget til at forny boligen.
Gør indretningen personlig med markante lamper, rustikke fliser og en hyggelig lænestol.
Den italienske storby Milano er omdrejningpunkt for design fra hele verden. I april mødtes over 400.000 designinteresserede til verdens største møbel- og designmesse Salone del Mobile, hvor det nyeste møbeldesign kunne opleves.
I en verden, hvor plads er en mangelvare, downsizing vinder frem og en singletilværelse ikke længere er uset, stiger efterspørgslen på design, som kan opfylde flere behov.
Det kan være svært at tilføre personlighed og sjæl til et splinternyt typehus. Julie Hole har dog formået at forvandle nybyggeriet til et farverigt hjem fyldt med humor og stilfulde detaljer.
Alle hjem har brug for basisudstyr som håndklæder, lagner og viskestykker. Det kan sammenlignes med den uundværlige, hvide T-shirt, som vi alle har i klædeskabet. Men det skal være af en holdbar kvalitet, som rammer bredt, lyder det fra designerne bag Semibasic.
Med lidt lækkert badesalt, duftlys og loungemusik kan du på et splitsekund forvandle dit badeværelse til en eksklusiv spa. Vi har samlet 15 badekar til din perfekte hjemmespa.
Planter står ikke længere pænt i urtepotteskjulere i vindueskarmen – nej, de er kommet op at hænge som ”hængeplanter”, hvor man gerne må se jord og rødder.
Dansk design og aktuel dansk kunst står hjertet nær hos en udenlandsdansker i London. Herskabsvillaen fra omkring 1900 er kun den ydre ramme om den kunstsamling, som Jyllands-Posten har fået lov til at opleve.
Ved første øjekast ligner boligen en gammel renoveret lade. Men faktisk er den splinterny, selvom historien siger noget andet.
Vi anbefaler
Loading...