Find mere om:
Tetrishus har formidabel udsigt i hvert.. | livsstil.guide.dk

Tetrishus har formidabel udsigt i hvert eneste rum

Det er intet mindre end genialt, hvad denne familie har gjort for at skabe den perfekte udsigt året rundt - helt uden at skulle bevæge sig udenfor.

Hvad nu hvis du kunne se gennem vægge derhjemme? Gennem gulve? Og tænk nu, hvis du med én simpel metode kunne nyde naturen udenfor selv i de rum, som ikke ligger ud til vinduet? Det er faktisk slet ikke en umulig opgave. Se bare her.

Familien ønskede sig et hjem, hvor de kunne nyde udsigten til den omgivende smukke sø til fulde, men samtidig have privatliv fra naboerne omkring sig. Det fik de i allerhøjeste grad. Arkitekten har nemlig først og fremmest lavet den løsning at bygge huset i Tetris-lignende ”blokke”, hvor de større blokke skygger for vinduespartier på de mindre for på den måde at forhindre nysgerrige øjne i at kigge ind.

LÆS OGSÅ: Optimer udsigten - byg huset kasse på kasse

Derudover har han skabt oaser rundt omkring i huset med små vinduespartier, hvor familien kan sidde og nyde indrammede udsnit af de smukke omgivelser. Formålet med de små vinduer er, at det ifølge arkitekten ofte indrammer omgivelserne meget flottere, hvis man udvælger små udsnit at kigge på ad gangen i stedet for altid at gå efter at se så stort et område som muligt. Lidt ligesom et maleri, hvor kun det smukkeste er taget med på billedet.

Levende udstillingsvinduer

Det mest unikke ved boligen er dog, at et par af væggene indenfor er udstyret med vinduer i forskellige størrelser. Mange af dem! På den måde kan husets beboere bade i dagslyset året rundt uanset hvilket rum, de befinder sig i.

Billede 4.jpg

Billede 6.jpg

Billede 9.jpg

Ikke alene har de indendørs vinduer et super praktisk formål – de er også et sjovt og stilet element i boligen. Det er næsten som om, at glasset forvandles til levende udstillingsvinduer, når familiens barn hygger sig med sit legetøj bag én af de sjove ruder.

Lyskegler på 137 kvm

Når kvadratmeterne er mange og mængden af rum ligeså, kan det være svært at lukke dagslyset ind i alle kroge. De mange små vinduer rundt omkring i hjemmet samt dem mellem rummene skaber et spændende og dynamisk lysindfald, som ellers ikke havde været muligt.

LÆS OGSÅ: Design-legeplads viser smart måde at rydde op i køkkenet

Det er oven i købet ikke kun væggene, der har den fede ”usynlige” funktion. Også loftet og gulvene er hist og hér udstyret med et vindue. Det giver et super råt udtryk og mulighed for at vinke til hinanden fra husets to etager. Og så sender det selvfølgelig de fineste lyskegler fra himlen helt ned til stueetagen. 

Du kan læse mere om boligen her

Billede 7.jpg

Billede 12.jpg

Fakta om boligen:

Se flere billeder på iBOLIGEN.dk

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Stjæl stilen

06-07-2016: Gør indretningen personlig med markante lamper, rustikke fliser og en hyggelig lænestol. Læs artikel

Guide: Møblernes mekka

25-04-2016: Den italienske storby Milano er omdrejningpunkt for design fra hele verden. I april mødtes over 400.000 designinteresserede til verdens største møbel- og designmesse Salone del Mobile, hvor det nyeste møbeldesign kunne opleves. Læs artikel

Guide: Julie gav sit typehus en ny, farverig personlighed

27-03-2016: Det kan være svært at tilføre personlighed og sjæl til et splinternyt typehus. Julie Hole har dog formået at forvandle nybyggeriet til et farverigt hjem fyldt med humor og stilfulde detaljer. Læs artikel

Guide: Forvandl dit badeværelse til en ægte wellness-oase

12-03-2016: Med lidt lækkert badesalt, duftlys og loungemusik kan du på et splitsekund forvandle dit badeværelse til en eksklusiv spa. Vi har samlet 15 badekar til din perfekte hjemmespa. Læs artikel

Guide: Bo i en nyrenoveret lade - med masser af sjæl

23-02-2016: Ved første øjekast ligner boligen en gammel renoveret lade. Men faktisk er den splinterny, selvom historien siger noget andet. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...