Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
I en lille by midt mellem Skanderborg og Silkeborg bor en af landets opkommende møbeldesignere, Carina Maria Mølgaard Nielsen. Hendes mission er at få håndværk og design til at spille sammen på en bæredygtig måde, men på hendes egen ydmyge og rolige facon.
15 designspirer fra Singapore har med inspiration fra de gamle alkymister og en italiensk 70’er-bevægelse forsøgt at finde magien i moderne design.
Det manifesterer sig blandt andet i en leg med elementerne vand, luft, jord og ild.
Bæredygtighed handler ikke kun om materialer. Det handler i lige så høj grad om design. Men hvad er det så, der skaber en møbelklassiker, som kan overleve i årtier, frem for at ryge til storskrald? Jyllands-Posten har besøgt et ægte møbelikon for at finde svaret – en dame, der i år kan fejre 60 år ...
I mange år har det været dømt ude, men nu har både Ikea og verdensberømte designere som Jamie Hayon taget kurveflet og de gode, gamle peddigrør til sig – nu under navnet rattan.
Det er blandingen af mangfoldigheden og forskelligheden i storbyen London, der tilsammen med det ærlige og rene design i Skandinavien, der gør Sebastian Wrong og Hay til et perfekt match, mener den ene halvdel af designerteamet, Sebastian Wrong.
Det borgerlige navn er Mikkel Lang Mikkelsen. I 2013 blev han færdig som arkitekt, og han har siden da været selvstændig i firmaet MikkelMikkel, hvor han arbejder med fusionen mellem håndværk og design.
Danske Søren Rose rystede for fem år siden karriereposen og forfulgte en livslang passion for design og indretning. I dag driver han sit eget designstudio i New York – med en produktportefølje, der tæller flere end 50 design, og en grundopskrift, der lyder på lige dele dansk dna og amerikanske ...
I kunstnerhjemmet i Københavns centrum har gamle linoleumsgulve fået lov til at patinere, og afrevent tapet og rå trævægge er levende kunstværker i indretningen. Det er råt, enkelt og æstetisk, men frem for alt: personligt. 
Vi anbefaler
Loading...