Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (8)
Bad (6)
Have (4)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Danske designere har i stor stil fundet inspiration i Japan siden slutningen af 1800-tallet. Så meget og så længe, at det faktisk kan være svært at sige præcis, hvad der adskiller dansk og japansk design. Også når det kommer til vores højtelskede designikoner og -traditioner.
Elsker du også de smukke gamle møbelklassikere? Se, hvilke møbler du kan ende med at tjene penge på, og hvad der hitter hos auktionshusene lige nu.
En af Italiens største designere gennem tiden, Achille Castiglioni, døde i 2002 i en alder af 84 år. Trods det, lever han stadig videre, for hans datter, Giovanna, rejser verden rundt med én mission: at fortælle historien om faderens ikoniske og også prisvindende design.
En tid med meget bevidste forbrugere og fokus på autenticitet betyder, at det design, man finder i hjemmet, bliver lavet mere og mere med bæredygtighed og naturlighed i tankerne. På Designskolen Kolding har de i disse år stort fokus på nye materialer – såsom kul, der suger dårlige kemikalier ud af ...
Louis Poulsen flyttede for ti år siden produktionen fra København til Vejen, selv om trenden pegede mod udlandet. Men valget har vist sig at være strategisk rigtigt for den gamle lampeproducent, hvis ypperste krav er sans for detaljen.
Den sicilianske designer Mario Trimarchi skaber fabulerende italiensk design, der indgår i afdæmpet skandinavisk indretning, som om det altid har været der.
For fem år siden startede Bent Povlsen og hans hustru, Dorthe, designfirmaet Muubs. I dag har deres rå og upolerede udtryk med rustik keramik, genbrugstræ og julekugler i beton og læder vundet genklang både her til lands og internationalt. Mød direktøren, der – lidt tilfældigt – forelskede sig i ...
Som alt andet, der udgår fra Vipps designhule, er deres køkken først og fremmest et værktøj med rødderne solidt plantet i 76 års industriel historie og en stædig afstandtagen til tendenser og modeluner.
Kom med indenfor hos Mathias Jensen, der er kreativ direktør og designer i det populære modehus Les Deux. På bare 56 m2 er der blevet plads til både stilrene og grafiske løsninger – og hyggeligt familieliv.
Er kobber kommet for at blive, og skal vi også om to år hænge grafiske prints på væggen? Vi har zoomet ind på tidens boligtendenser og set på, hvilke der – ligesom sommeren – er ved at gå på hæld, og hvilke vi kommer til at se mere af.
Vi anbefaler
Loading...