Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (7)
Bad (5)
Have (4)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Er kobber kommet for at blive, og skal vi også om to år hænge grafiske prints på væggen? Vi har zoomet ind på tidens boligtendenser og set på, hvilke der – ligesom sommeren – er ved at gå på hæld, og hvilke vi kommer til at se mere af.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Den fransk-canadiske designer Francis Cayouette kom til Danmark i 1999 og fandt sin rette plads på design-hylden. Fra sin base i København designer han funktionelt og minimalistisk design, der samtidig gør op med nutidens teknologiske højhastighedssamfund.
Tidens møbeldesign emmer af gode, gamle hippie-værdier, men er holdt i et stramt, grafisk look.
Realdania Byg købt Poul Henningsens fredede hus i Gentofte for at gennemrestaurere det. Men du kan nå at opleve det originale hus her.
Memphis er ikke bare en by i USA, hvor Elvis havde hjemme. Det er også navnet på en design-bevægelse, som spirede i Italien i 1980’erne, og som har fået renæssance de seneste år.
Designer og møbelsnedker Benedikte Holstein Qvortrup har forvandlet sin baghave med kig til Gentofte Sø fra mørkt, skrånende og fyldt med taks og tuja til eng-inspireret og romantisk symmetri.
Den italienskfødte designer Luca Nichetto elsker at lære nyt. For ham er personlig stil derfor ikke en fast størrelse, men noget der skabes løbende og ændrer sig konstant.
Magnus Wästberg har ført lyset tilbage til vores forfædre og laver lamper, der tilfredsstiller vores indre neandertaler, sammen med den ene stjernedesigner efter den anden – heriblandt Nendo og Inga Sempé.
Amerikanerne er kendt for store burgere, større bøffer og gigantiske, genopfyldelige sodavander. Men der er også en lang række dygtige, innovative designere, som er værd at kende. Her er 10 af dem.
Vi anbefaler
Loading...