Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Det borgerlige navn er Mikkel Lang Mikkelsen. I 2013 blev han færdig som arkitekt, og han har siden da været selvstændig i firmaet MikkelMikkel, hvor han arbejder med fusionen mellem håndværk og design.
Danske Søren Rose rystede for fem år siden karriereposen og forfulgte en livslang passion for design og indretning. I dag driver han sit eget designstudio i New York – med en produktportefølje, der tæller flere end 50 design, og en grundopskrift, der lyder på lige dele dansk dna og amerikanske ...
I kunstnerhjemmet i Københavns centrum har gamle linoleumsgulve fået lov til at patinere, og afrevent tapet og rå trævægge er levende kunstværker i indretningen. Det er råt, enkelt og æstetisk, men frem for alt: personligt. 
Vinderne af Ilvas Designpris 2014 udklækker deres idéer ved bordtennisbordet.
Farverne har meldt deres ankomst i de danske hjem, og nu er det soveværelsets tur. Ud med de hvide lagner, hvide gardiner og hvide sengetæpper og ind med de glade farver.
I 2014 er det 100 år siden, at møbelarkitekten Hans Jørgen Wegner blev født. Mange af Wegners møbler står i dag som noget af det bedste inden for dansk møbelarkitektur og bliver betragtet som møbelhåndværk af fineste karat.
Modeskaberen David Andersen har sagt farvel til tøjbranchen og goddag til Rosendahl, hvor han er blevet kreativ direktør. Det er lidt af et skift – og så alligevel ikke, fortæller han, da Living mødte ham i hans nye omgivelser i Rosendahl Design Groups hovedsæde.
Siden han var 13 år, er Lasse Andersens interesse for Hans J. Wegners møbler vokset støt. I dag er han 34 år og er gået på deltid fra jobbet som fysioterapeut for at skrive to bøger om den verdenskendte danske møbelarkitekt. I år fejres 100-året for Wegners fødsel.
Bente Hovendal svinger sin motorsav på havnen i Svendborg og forvandler med den træblokke til eksklusivt og unikt møbeldesign i luksusklassen. Den grønne af slagsen, der er vokset ud af et stærkt ønske om at forene natur og møbeldesign og sydfynske træ, certificeret fra top til tå.
Vi anbefaler
Loading...