Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Oliefyr (0)
Bente Hovendal svinger sin motorsav på havnen i Svendborg og forvandler med den træblokke til eksklusivt og unikt møbeldesign i luksusklassen. Den grønne af slagsen, der er vokset ud af et stærkt ønske om at forene natur og møbeldesign og sydfynske træ, certificeret fra top til tå.
Den 100 år lange tradition for vævede tekstiler af høj kvalitet i Georg Jensen Damask har givet virksomheden en prominent status, men frem til årtusindskiftet også et lidt støvet image, lyder det fra direktør Peter Hulweg Christiansen, som derfor har givet den gamle tekstilfabrikant en tur i ...
Franskmand i blodet og dansker i sjælen. Aurélien Barbry er indbegrebet af sydeuropæisk passion og nordisk perfektionisme.
Fordi ideer skabes i fællesskab, fordi samarbejde er en styrke, fordi der skal to til at indlede en dialog. Flere og flere designere vælger at slå sig sammen og kreere i duo.
Flyderen, fifaen, divaneseren. Kært barn har mange navne, og sofaen er da også familiens samlende midtpunkt. Fra at være et møbel forbeholdt de få, da det kom til Europa i 1700-tallet, findes sofaen i dag i alle hjem, som et uundværligt møbel – men også arnested for dovenskab og sløvhed. Her har du ...
Opskriften på godt design ligger i at samle de rigtige ingredienser og dosere dem på den bedste måde. Og den bedste måde er enkelt, letforståeligt og holdbart design, lyder det fra Erwan Bouroullec, den ene halvdel af de succesfulde franske Bouroullec-brødre.
Helle Damkjær har samarbejdet med alverdens firmaer, fløjet verden tynd og har efterhånden en portfolio, der er lige så forskellig som passets stempler. Hun er multi-designeren med blækspruttearme og samtidig perfektionist til fingerspidserne.
God service, et ønske om at skille sig ud og en baggrund fra metal-verdenen er opskriften på succes på den internationale designscene – i hvert fald, hvis man spørger Hans Jørgen Frost, der leder den succesfulde designvirksomhed Frost på 12. år.
Replikamøbler – eller kopierede originaler – er udskældt af danske møbelproducenter, mens den engelske kopiproducent Voga vil sælge design til billige penge. Men hvad er op og ned i snakken om replikamøbler?
Fliser behøver ikke kun at være underlag i indkørslen eller at ligge i snorlige rækker på terrassen. Her er havedesigner Dorthe Kvists bedste tips til, hvordan du med fliser kan pirre kreativiteten og tilføre haven skæv personlighed, sanselige rum og tillokkende stier.
Vi anbefaler
Loading...