Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Oliefyr (0)
God service, et ønske om at skille sig ud og en baggrund fra metal-verdenen er opskriften på succes på den internationale designscene – i hvert fald, hvis man spørger Hans Jørgen Frost, der leder den succesfulde designvirksomhed Frost på 12. år.
Replikamøbler – eller kopierede originaler – er udskældt af danske møbelproducenter, mens den engelske kopiproducent Voga vil sælge design til billige penge. Men hvad er op og ned i snakken om replikamøbler?
Fliser behøver ikke kun at være underlag i indkørslen eller at ligge i snorlige rækker på terrassen. Her er havedesigner Dorthe Kvists bedste tips til, hvordan du med fliser kan pirre kreativiteten og tilføre haven skæv personlighed, sanselige rum og tillokkende stier.
Hvordan får man hus og have til at tage sig bedst ud i efterårsmørket? Læs med her og få vejledning i, hvordan du oplyser din have på en funktionel måde.
Ligesom med bolig og indretning dukker der også hele tiden nye trends op, når det kommer til haven. Jyllands-Posten har talt med havedesigner Birgitte Busch om, hvad der kommer til at blive det nye i de danske haver i 2014.
Fritz Hansens nye lænestol RO er – som navnet indikerer – designet til at give ro og afslapning i hverdagen. Den nyfortolkede øreklapstol er allerede blevet populær, og noget kunne tyde på, at lænestolen som møbel på vej mod en ny storhedstid.
Hans J. Wegner havde en forkærlighed for gyngestole, og det var der en særlig grund til.
Inspirationen til Scimitar-stolen er hentet i Mellemøsten, hvor krumsablen har sin oprindelse.
Peters stol blev lavet som dåbsgave af Hans J. Wegner til arkitektkollegaens søn.
Arkitektægteparret Tove og Edvard Kindt-Larsen står bag den klassiske taburet.
Vi anbefaler
Loading...