Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Oliefyr (0)
Fordi ideer skabes i fællesskab, fordi samarbejde er en styrke, fordi der skal to til at indlede en dialog. Flere og flere designere vælger at slå sig sammen og kreere i duo.
Flyderen, fifaen, divaneseren. Kært barn har mange navne, og sofaen er da også familiens samlende midtpunkt. Fra at være et møbel forbeholdt de få, da det kom til Europa i 1700-tallet, findes sofaen i dag i alle hjem, som et uundværligt møbel – men også arnested for dovenskab og sløvhed. Her har du ...
Opskriften på godt design ligger i at samle de rigtige ingredienser og dosere dem på den bedste måde. Og den bedste måde er enkelt, letforståeligt og holdbart design, lyder det fra Erwan Bouroullec, den ene halvdel af de succesfulde franske Bouroullec-brødre.
Helle Damkjær har samarbejdet med alverdens firmaer, fløjet verden tynd og har efterhånden en portfolio, der er lige så forskellig som passets stempler. Hun er multi-designeren med blækspruttearme og samtidig perfektionist til fingerspidserne.
God service, et ønske om at skille sig ud og en baggrund fra metal-verdenen er opskriften på succes på den internationale designscene – i hvert fald, hvis man spørger Hans Jørgen Frost, der leder den succesfulde designvirksomhed Frost på 12. år.
Replikamøbler – eller kopierede originaler – er udskældt af danske møbelproducenter, mens den engelske kopiproducent Voga vil sælge design til billige penge. Men hvad er op og ned i snakken om replikamøbler?
Fliser behøver ikke kun at være underlag i indkørslen eller at ligge i snorlige rækker på terrassen. Her er havedesigner Dorthe Kvists bedste tips til, hvordan du med fliser kan pirre kreativiteten og tilføre haven skæv personlighed, sanselige rum og tillokkende stier.
Hvordan får man hus og have til at tage sig bedst ud i efterårsmørket? Læs med her og få vejledning i, hvordan du oplyser din have på en funktionel måde.
Ligesom med bolig og indretning dukker der også hele tiden nye trends op, når det kommer til haven. Jyllands-Posten har talt med havedesigner Birgitte Busch om, hvad der kommer til at blive det nye i de danske haver i 2014.
Fritz Hansens nye lænestol RO er – som navnet indikerer – designet til at give ro og afslapning i hverdagen. Den nyfortolkede øreklapstol er allerede blevet populær, og noget kunne tyde på, at lænestolen som møbel på vej mod en ny storhedstid.
Vi anbefaler
Loading...