Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (23)
Køkken (6)
Bad (5)
Have (3)
Bryggers (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
Vinderne af Ilvas Designpris 2014 udklækker deres idéer ved bordtennisbordet.
Farverne har meldt deres ankomst i de danske hjem, og nu er det soveværelsets tur. Ud med de hvide lagner, hvide gardiner og hvide sengetæpper og ind med de glade farver.
I 2014 er det 100 år siden, at møbelarkitekten Hans Jørgen Wegner blev født. Mange af Wegners møbler står i dag som noget af det bedste inden for dansk møbelarkitektur og bliver betragtet som møbelhåndværk af fineste karat.
Modeskaberen David Andersen har sagt farvel til tøjbranchen og goddag til Rosendahl, hvor han er blevet kreativ direktør. Det er lidt af et skift – og så alligevel ikke, fortæller han, da Living mødte ham i hans nye omgivelser i Rosendahl Design Groups hovedsæde.
Siden han var 13 år, er Lasse Andersens interesse for Hans J. Wegners møbler vokset støt. I dag er han 34 år og er gået på deltid fra jobbet som fysioterapeut for at skrive to bøger om den verdenskendte danske møbelarkitekt. I år fejres 100-året for Wegners fødsel.
Bente Hovendal svinger sin motorsav på havnen i Svendborg og forvandler med den træblokke til eksklusivt og unikt møbeldesign i luksusklassen. Den grønne af slagsen, der er vokset ud af et stærkt ønske om at forene natur og møbeldesign og sydfynske træ, certificeret fra top til tå.
Den 100 år lange tradition for vævede tekstiler af høj kvalitet i Georg Jensen Damask har givet virksomheden en prominent status, men frem til årtusindskiftet også et lidt støvet image, lyder det fra direktør Peter Hulweg Christiansen, som derfor har givet den gamle tekstilfabrikant en tur i ...
Franskmand i blodet og dansker i sjælen. Aurélien Barbry er indbegrebet af sydeuropæisk passion og nordisk perfektionisme.
Fordi ideer skabes i fællesskab, fordi samarbejde er en styrke, fordi der skal to til at indlede en dialog. Flere og flere designere vælger at slå sig sammen og kreere i duo.
Flyderen, fifaen, divaneseren. Kært barn har mange navne, og sofaen er da også familiens samlende midtpunkt. Fra at være et møbel forbeholdt de få, da det kom til Europa i 1700-tallet, findes sofaen i dag i alle hjem, som et uundværligt møbel – men også arnested for dovenskab og sløvhed. Her har du ...
Vi anbefaler
Loading...