Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (65)
Køkken (12)
Stue (12)
Bad (11)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Sommertid er havetid, men ikke alt havearbejde hører sig sommermånederne til. Louise Møller, havefaglig koordinator i Haveselskabet, giver her sine grønne sommerråd til ivrige plantefingre.
Det varme og tørre forår betyder, at dit udendørs træværk allerede nu kan være tørt nok til at blive malet. Læs, hvordan du tjekker, om du kan gå i gang, og få gode malertips.
Se alle de nyttige tips fra Jyllands-Postens haveekspert.
En god køkkenhave kan mætte sanser, mave og samvittigheden. Forfatter og haveentusiast Signe Wenneberg giver gode råd til en frodig køkkenhave.
Man må aldrig gå ned på grej. Og arbejdet bliver lidt sjovere, når man har det rette udstyr. Derfor giver Jyllands-Posten dig her fem bud på fede værktøjer.
Hindbær (Rubus idaeus) smager vidunderligt og vokser vildt i Danmark. Desværre er hindbærs udbytte ikke så højt og dyrkning og plukning er noget af et pillearbejde. Men smagen er besværet værd.
Hvornår er det nødvendigt at grunde, og hvor meget skal du slibe? Her får du en let trin for trin-vejledning til at male udvendigt træværk.
Med en gammel palle kan man selv skabe en smuk og farverig væg af blomster i haven eller på terrassen.
Det behøver ikke tage lang tid at bygge din egen træterrasse, men det handler om at være godt forberedt. Jyllands-Posten bringer her en guide til, hvordan du kan gøre drømmen til virkelighed.
Viser 1-10 af 165 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...