Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (91)
Køkken (15)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Saltlage er bedre og billigere end vejsalt mod et glat fortov. Læs, hvordan du nemt laver saltlage, og hvordan du spreder det.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Trænger dit badeværelse til en et ansigtsløft? Så find inspiration her til, hvordan du nemt kan ændre både stil og stemning.
Har du ikke gennemset dit tag, inden vinteren sætter ind med regn, blæst og sne, kan det få store konsekvenser.
Hvordan skaber man en frodig sensommerhave på et tidspunkt, hvor de grønne omgivelser er ved at takke af efter en lang sommer? Få gode råd og tips til både beplantning, former og farver hen på høsten her.
Du kan risikere at skulle slå 10 pct. af prisen, når du sælger en rygerbolig. Men sporene efter røg kan fjernes, og den sundhedsmæssige risiko er lille.
Spar pengene på at købe nye frø til blomster, planter og grøntsager – brug frø fra dine egne planter i stedet. Læs, hvordan du avler dine egne frø.
Kreative Louise Trillingsgaard har forvandlet en campingvogn fra 1969 til et gennemført retro-legehus til sine to døtre.
Bladene er ved at falde af træerne, og kulden er på vej. Det er tid til at sikre dit hus, inden vejret slår om.
Jens Juhl og hans kone, Sølva Falgren, forbyder sprøjtemidler og kunstgødning i deres have. I stedet byder de alle naturens insekter velkommen og dyrker udelukkende økologisk i deres kongerige.
Viser 1-10 af 236 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...