Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (91)
Køkken (15)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Har du ikke gennemset dit tag, inden vinteren sætter ind med regn, blæst og sne, kan det få store konsekvenser.
Hvordan skaber man en frodig sensommerhave på et tidspunkt, hvor de grønne omgivelser er ved at takke af efter en lang sommer? Få gode råd og tips til både beplantning, former og farver hen på høsten her.
Du kan risikere at skulle slå 10 pct. af prisen, når du sælger en rygerbolig. Men sporene efter røg kan fjernes, og den sundhedsmæssige risiko er lille.
Spar pengene på at købe nye frø til blomster, planter og grøntsager – brug frø fra dine egne planter i stedet. Læs, hvordan du avler dine egne frø.
Kreative Louise Trillingsgaard har forvandlet en campingvogn fra 1969 til et gennemført retro-legehus til sine to døtre.
Bladene er ved at falde af træerne, og kulden er på vej. Det er tid til at sikre dit hus, inden vejret slår om.
Jens Juhl og hans kone, Sølva Falgren, forbyder sprøjtemidler og kunstgødning i deres have. I stedet byder de alle naturens insekter velkommen og dyrker udelukkende økologisk i deres kongerige.
Jesper Johansen og ægtefællen Christine har både købt og solgt hus gennem selvsalg. Ifølge dem er det både let at købe og sælge – blot man får en smule rådgivning.
Bolius har testet appen ”Byggevarepriser”, som lader dig sammenligne priser på værktøj og de mest almindelige byggevarer. Læs den her.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Viser 1-10 af 235 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...