Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (90)
Køkken (15)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
Spar pengene på at købe nye frø til blomster, planter og grøntsager – brug frø fra dine egne planter i stedet. Læs, hvordan du avler dine egne frø.
Kreative Louise Trillingsgaard har forvandlet en campingvogn fra 1969 til et gennemført retro-legehus til sine to døtre.
Bladene er ved at falde af træerne, og kulden er på vej. Det er tid til at sikre dit hus, inden vejret slår om.
Jens Juhl og hans kone, Sølva Falgren, forbyder sprøjtemidler og kunstgødning i deres have. I stedet byder de alle naturens insekter velkommen og dyrker udelukkende økologisk i deres kongerige.
Jesper Johansen og ægtefællen Christine har både købt og solgt hus gennem selvsalg. Ifølge dem er det både let at købe og sælge – blot man får en smule rådgivning.
Bolius har testet appen ”Byggevarepriser”, som lader dig sammenligne priser på værktøj og de mest almindelige byggevarer. Læs den her.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Bolius har testet 4 metoder/produkter at fjerne flisepest fra fliserne på terrassen. Se her, om det er fliserens, brun sæbe, sand og kost eller terrassevaskeren, der virker bedst.
Ukrudt, myrer og vand. Fuger til fliser på terrasser og i indkørsler skal kunne klare meget, men hvilken type fugesand er bedst?
Med en altan på få kvadratmeter kan du skabe en frodig, grøn oase eller blive selvforsynende med tomater og krydderurter. Få masser af tips til altanhaven.
Viser 1-10 af 232 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...