Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (73)
Køkken (13)
Stue (12)
Bad (11)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Cirkulationsp... (0)
Trænger husets facade til en ny gang maling, er det en god idé først at tjekke lokalplanen for dit kvarter.
Med termografi kan du få et overblik over, hvor dit hus er utæt, hvor isoleringen er dårlig, og hvor det kan betale sig at sætte ind med udbedringer først.
Grobunden for intelligente spareløsninger i de danske hjem er allerede til stede. Nu skal løsningerne indføres og sættes sammen, så boligejerne kan bruge dem.
Ved du, hvornår og hvordan du skal plukke og opbevare dine æbler, så de holder i mange måneder? Læs også, hvilke sorter du skal dyrke for at have æbler på lager helt frem til foråret.
Det er skønt med et sted i haven, hvor man kan stå og arbejde, og hvor der er plads til opbevaring af ting og sager.
Planter og træer kan få kræft, hvilket er en sygdom, der skyldes svampe og bakterier. Læs her, hvilke planter kræften angriber, hvordan du forebygger og behandler det.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Du behøver ikke nødvendigvis at pakke havetrampolinen væk om vinteren for at få den til at holde længere. Men det kræver en trampolin af god kvalitet, og at du følger disse 9 enkle råd.
Sensommeren er højsæson for hvepse, og der er ekstra mange af dem i år. Læs her, hvordan du får fred for dem, når du skal nyde aftensmaden på terrassen.
Morten Asbjørn Jensen slapper bedst af ved at skabe noget, og i det gamle hus på Møn var der så rigeligt at tage fat i, inden drømmen om et sommerhus var færdigt.
Viser 1-10 af 184 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...