Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (73)
Køkken (13)
Stue (12)
Bad (11)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Cirkulationsp... (0)
Ved du, hvornår og hvordan du skal plukke og opbevare dine æbler, så de holder i mange måneder? Læs også, hvilke sorter du skal dyrke for at have æbler på lager helt frem til foråret.
Det er skønt med et sted i haven, hvor man kan stå og arbejde, og hvor der er plads til opbevaring af ting og sager.
Planter og træer kan få kræft, hvilket er en sygdom, der skyldes svampe og bakterier. Læs her, hvilke planter kræften angriber, hvordan du forebygger og behandler det.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Du behøver ikke nødvendigvis at pakke havetrampolinen væk om vinteren for at få den til at holde længere. Men det kræver en trampolin af god kvalitet, og at du følger disse 9 enkle råd.
Sensommeren er højsæson for hvepse, og der er ekstra mange af dem i år. Læs her, hvordan du får fred for dem, når du skal nyde aftensmaden på terrassen.
Morten Asbjørn Jensen slapper bedst af ved at skabe noget, og i det gamle hus på Møn var der så rigeligt at tage fat i, inden drømmen om et sommerhus var færdigt.
Et drivhus står højt på mange haveejeres ønskeseddel, og selv med et på få kvadratmeter kan man få masser af glæder og udbytte.
Når du skal sælge dit hjem, er det ikke nok at gøre rent og holde pænt og ryddeligt. Du skal sælge ideen om, af din bolig er et lækkert hjem for andre, og derfor skal du luge ud i de personlige ejendele.
Her i sommertiden er der masser af liv i haven, og nogle af dyrene finder også indenfor. Som boligejer skal du huske at tage hånd om myrer, hvepse, væggelus og andet utøj, inden de overtager boligen helt.
Viser 1-10 af 181 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...