Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (86)
Køkken (14)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
Med en altan på få kvadratmeter kan du skabe en frodig, grøn oase eller blive selvforsynende med tomater og krydderurter. Få masser af tips til altanhaven.
Spisekammeret forsvandt ud af de fleste boliger, da der skulle skaffes plads til fryser og køleskab. Men selv i dag er der en vis prestige i at kunne fremvise et spisekammer med hjemmelavet forråd fra egen have.
Anja B. Kristiansen fulgte i faderens fodspor som barn, når han byggede om og til, og nu har hun netop færdigbygget sit og kærestens hus. ”At prøve mig frem er mit bedste værktøj”, forklarer hun. Få hendes bedste fif til at turde gøre det hele selv.
Lige nu er de fleste roser på deres højeste. Her kigger vi nærmere på klatreroserne, som er et rigtig godt valg, (også) til små haver.
Blomster hører til i køkkenhaven, for mange blomster kan bruges i madlavningen. Faktisk mange flere, end man tror. Blomster kan give farvespjæt til middagsretten, de smager godt, og så er de sunde.
Har du ikke styr på, hvad du må, når du bygger til eller bygger skur, kan du nemt komme til at overtræde nogle regler.
Usynlig mærkning kæder tyvekoster sammen med et gerningssted og gør det sværere for tyvene at afsætte de stjålne ting. Det kan have en vigtig forebyggende effekt, vurderer politiet.
Efter en lang vinter kan husets tag falme og se slidt ud. Her får du fagekspert hos Bolius Jeanette S. Mikkelsens bedste tips til, hvordan du gør rent på husets top.
Nabohjælp skaber så megen utryghed for tyvene, at det forebygger op til hvert fjerde indbrud.
Rotter trænger ofte ind i boliger efter skybrud. Læs hvorfor, og hvordan du forhindrer rotter i dit hus ved oversvømmelse.
Viser 1-10 af 223 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...