Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (6)
Køkken (3)
Stue (3)
Bad (2)
Bryggers (1)
Kælder (1)
  Tips
Energi (12)
Love og regler (0)
  Indeklima
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
I dag er det ikke kun forbeholdt de små økologiske samfund at bygge med affaldsprodukter og bæredygtige elementer. Flere danskere efterspørger løsninger, der tager højde for energiforbruget og forureningen af samfundet.
Storbynatur: Byboerne vil ikke nøjes med asfalt og beton, men kræver naturen tæt på. Også den, man kan spise, så derfor er køkkenhaven rykket ind mellem blokkene og op på altanen.
I fremtiden vil fjernvarme være den mest miljøvenlige form for varme. Men usikkerhed betyder, at der ikke bliver investeret i nye teknologier, og derfor lever fjernvarmenettet ikke op til sit potentiale.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
En stor del af danskerne vælger at optimere deres drømmehus med grønne, miljøvenlige løsninger, når de bygger nyt, oplyser Eurodan-huse.
Efter halvandet års byggeri flyttede Kim L. Tygesen og hans familie ind i deres drømmehus i september 2012. Det grønne såkaldte plushus er endt med at være så energisparende, at familien har droppet det ellers planlagte solcelleanlæg på taget.
Tænk alternative energikilder ind i plantegningerne til dit kommende hus. Det kan både spare penge og fremtidssikre hjemmet.
Der er ingen grund til at stoppe komposteringen af køkkenaffald om vinteren. Se her, hvordan du kan holde din kompost i gang på trods af kulden.
Der kan gå meget galt, når der skal monteres solcelleanlæg. Sådan undgår man skader på tag og hus.
Regn ud, om et solcelleanlæg kan betale sig for dig i Bolius’ nye solcelleberegner, som KPMG har lavet. Få svar på, hvor mange penge du sparer om året og i hele anlæggets levetid, og hvilken skattemæssig model der er bedst for dig.
Vi anbefaler
Loading...