Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (8)
Køkken (3)
Stue (3)
Bad (2)
Bryggers (1)
Kælder (1)
  Tips
Energi (14)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Her er fire nye havebøger fra ind- og udland.
Blomster hører til i køkkenhaven, for mange blomster kan bruges i madlavningen. Faktisk mange flere, end man tror. Blomster kan give farvespjæt til middagsretten, de smager godt, og så er de sunde.
Ligesom det nordiske køkken tager udgangspunkt i råvarer, der vokser lige uden for vinduet, er møbelindustrien i højere grad begyndt at fokusere på også at producere lokalt med lokale materialer. Et eksempel er projektet Stick2Nature i Thy, som vil udnytte 30 kvadratkilometer bjergfyr, der ...
REdone er et miljøvenligt designfirma, hvor Tom Andresen finder inspiration i ting, andre har kasseret. I sit værksted i Brabrand giver han det nyt designliv.
Da Maria Lippa og Willi Christiansen skulle flytte sammen, var tanken om en lejlighed, og bare de to i den, klaustrofobisk. I stedet flyttede de i kollektiv på landet og nyder nu samværet, forpligtelserne og en grøn livsstil.
I en gammel lade langt ude på landet har Ann og Michael Dupont indrettet en moderne familiebolig. Med naturmaterialer og varme farver har de skabt en indbydende bolig med en lun stemning. Her er udsigt til skov og sø og masser af plads til familie, venner og dyr.
For blomsterhandler Dean Thy Bang er det en selvfølgelighed, at naturen er fl yttet helt ind i hvert eneste rum i hans smukke hjem i Horsens.
For morgenværten på Go'Nova, Mai-Britt Vingsøe Andersen, og hendes familie har overgangen fra energislugende hus til nybyggeri med grøn energi medført god samvittighed og en langt mindre elregning.
Hvis du vil høste solens kræfter med et solcelleanlæg, er der meget at holde styr på. Energirådgiver Rune Schmidt fra Energitjenesten guider dig gennem regler, fordele, ulemper og forbehold.
Bente Hovendal svinger sin motorsav på havnen i Svendborg og forvandler med den træblokke til eksklusivt og unikt møbeldesign i luksusklassen. Den grønne af slagsen, der er vokset ud af et stærkt ønske om at forene natur og møbeldesign og sydfynske træ, certificeret fra top til tå.
Vi anbefaler
Loading...