Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (9)
Køkken (3)
Stue (3)
Bad (2)
Bryggers (1)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Selvom knap hvert fjerde danske hjem har brændeovn, kender hele 23 pct. af brændeovnsindehaverne ikke reglerne for fyring i brændeovn. Læs her, hvad du må og ikke må fyre med.
Realdania Bygs nyopførte Bolig+ er den første boligejendom, som er CO2-neutral i forhold til både opførslen og forbruget efterfølgende.
En tid med meget bevidste forbrugere og fokus på autenticitet betyder, at det design, man finder i hjemmet, bliver lavet mere og mere med bæredygtighed og naturlighed i tankerne. På Designskolen Kolding har de i disse år stort fokus på nye materialer – såsom kul, der suger dårlige kemikalier ud af ...
Eden Project i Cornwall er blevet kaldt for verdens ottende vidunder. Her kan man opleve tropisk regnskov og planter fra hele kloden i to gigantiske drivhuskupler.
Her er fire nye havebøger fra ind- og udland.
Blomster hører til i køkkenhaven, for mange blomster kan bruges i madlavningen. Faktisk mange flere, end man tror. Blomster kan give farvespjæt til middagsretten, de smager godt, og så er de sunde.
Ligesom det nordiske køkken tager udgangspunkt i råvarer, der vokser lige uden for vinduet, er møbelindustrien i højere grad begyndt at fokusere på også at producere lokalt med lokale materialer. Et eksempel er projektet Stick2Nature i Thy, som vil udnytte 30 kvadratkilometer bjergfyr, der ...
REdone er et miljøvenligt designfirma, hvor Tom Andresen finder inspiration i ting, andre har kasseret. I sit værksted i Brabrand giver han det nyt designliv.
Da Maria Lippa og Willi Christiansen skulle flytte sammen, var tanken om en lejlighed, og bare de to i den, klaustrofobisk. I stedet flyttede de i kollektiv på landet og nyder nu samværet, forpligtelserne og en grøn livsstil.
I en gammel lade langt ude på landet har Ann og Michael Dupont indrettet en moderne familiebolig. Med naturmaterialer og varme farver har de skabt en indbydende bolig med en lun stemning. Her er udsigt til skov og sø og masser af plads til familie, venner og dyr.
Vi anbefaler
Loading...