Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (6)
Køkken (3)
Stue (3)
Bad (2)
Bryggers (1)
Kælder (1)
  Tips
Energi (14)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
For morgenværten på Go'Nova, Mai-Britt Vingsøe Andersen, og hendes familie har overgangen fra energislugende hus til nybyggeri med grøn energi medført god samvittighed og en langt mindre elregning.
Hvis du vil høste solens kræfter med et solcelleanlæg, er der meget at holde styr på. Energirådgiver Rune Schmidt fra Energitjenesten guider dig gennem regler, fordele, ulemper og forbehold.
Bente Hovendal svinger sin motorsav på havnen i Svendborg og forvandler med den træblokke til eksklusivt og unikt møbeldesign i luksusklassen. Den grønne af slagsen, der er vokset ud af et stærkt ønske om at forene natur og møbeldesign og sydfynske træ, certificeret fra top til tå.
Ejerne plukkede frit fra hylderne med grønne, funktionelle og luksuriøse løsninger, da de byggede drømmevillaen. Huset bruger solfangere, genbruger regnvand, har lydisoleret legerum og en hel svømmehal i kælderen. I haven kan alt spises – uden undtagelse.
I dag er det ikke kun forbeholdt de små økologiske samfund at bygge med affaldsprodukter og bæredygtige elementer. Flere danskere efterspørger løsninger, der tager højde for energiforbruget og forureningen af samfundet.
Storbynatur: Byboerne vil ikke nøjes med asfalt og beton, men kræver naturen tæt på. Også den, man kan spise, så derfor er køkkenhaven rykket ind mellem blokkene og op på altanen.
I fremtiden vil fjernvarme være den mest miljøvenlige form for varme. Men usikkerhed betyder, at der ikke bliver investeret i nye teknologier, og derfor lever fjernvarmenettet ikke op til sit potentiale.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
En stor del af danskerne vælger at optimere deres drømmehus med grønne, miljøvenlige løsninger, når de bygger nyt, oplyser Eurodan-huse.
Efter halvandet års byggeri flyttede Kim L. Tygesen og hans familie ind i deres drømmehus i september 2012. Det grønne såkaldte plushus er endt med at være så energisparende, at familien har droppet det ellers planlagte solcelleanlæg på taget.
Vi anbefaler
Loading...