Find mere om:
Sådan blev der plads til walk-in closet og.. | livsstil.guide.dk

Sådan blev der plads til walk-in closet og kontor på blot 46 kvm

Boligen her har en hemmelig trækonstruktion, der har givet endnu mere plads til armbevægelser.

Lejligheden, der voksede

Et walk-in closet med plads til stilletter og skinnende kjoler og en rummelig kontorplads er ofte en luksus vi må vinke farvel til, når kvadratmeterne er få. Men ikke i denne lejlighed.

LÆS OGSÅ: Alle vores andre reportager om små boliger her

Med sine blot 46 kvm er der ikke meget plads at hente i den urbane lejlighed. Men med et par fixe opbevaringsløsninger, har lejligheden på magisk vis vokset sig større.

Få ryddet op!

Lejligheden har gennemgået en ordentlig makeover for at få det look, den har i dag. Før ville man træde ind i en overfyldt lejlighed, hvor beboerens nips, skøre kunstværker og kontorting flød og fik lejligheden krympe endnu mere.

Så det første, der skulle gøres noget ved, var rodet. Men hvor skulle det smides hen? Arkitekterne gik straks i gang med at tænke i smarte løsninger, der ville give mere plads i den lille lejlighed. Målet var en hyggelig og ordentlig bolig, hvor gæster udefra straks ville føle sig hjemme i.

East village iBOLIGEN6.jpg

East village iBOLIGEN7.jpg

East village iBOLIGEN9.jpg

Trækassen med plads til alt

Hemmeligheden bag al den ekstra plads er en avanceret ’trækasse’ i hjertet af lejligheden, som både rummer et soveværelse, et walk-in og et badeværelse.

LÆS OGSÅ: Plads til to på kun 29 kvadratmeter

Soveværelset har man valgt at placere på en mezzanin hævet over stueetagen for at skabe mere plads. En fed detalje er trappetrinene, som man kan hive ud og bruge som skuffe til tøj og andet nips. Hver en kvadratmeter er udnyttet i den lille bolig. Under soveværelset gemmer sig et walk-in closet, der med sin højde kan rumme en fuldvoksen mand.

Et hjem fyldt med træ

Træpanelerne fortsætter ud i køkkenet, der er enkelt og stilrent. Her er der også sørget for masser af skabsplads, så man kan gemme skåle, tallerkener og andet køkkenudstyr væk. Selvom køkkenet er lille, virker det alligevel meget rummeligt.

Bag ved køkkenet gemmer der sig et lille stilfuldt badeværelse med fine små heksagon-mønstrede fliser på gulvet. Lejlighedens naturlook med træpaneler går igen på badeværelsemøblerne. 

Du kan læse mere om boligen her

East village iBOLIGEN13.jpg

Fakta om boligen:

  • Beliggenhed: New York, USA
  • Størrelse: 46 kvm
  • Arkitekt: JDPA

Se flere billeder på iBOLIGEN.DK

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Møblernes mekka

25-04-2016: Den italienske storby Milano er omdrejningpunkt for design fra hele verden. I april mødtes over 400.000 designinteresserede til verdens største møbel- og designmesse Salone del Mobile, hvor det nyeste møbeldesign kunne opleves. Læs artikel

Guide: Moderne fortolkning af stram 1950'er-stil

25-04-2016: Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse. Læs artikel

Guide: Fyr op for fyrretræ, knaster og råt træ

19-02-2016: Boligen her er et klart eksempel på, at selvom fyrretræ er en billig træsort, kan det se super eksklusivt ud. Læs artikel

Guide: Blå og pink vinter

26-01-2016: Skab blid vinterstemning med lyseblå og rosa nuancer, som ifølge farveinstituttet Pantone er årets farver. Læs artikel

Guide: Fra skrammel til personlig penthouse på Frederiksberg

08-01-2016: Tag med os en tur til Frederiksberg, hvor Louise Rasmussen og Johan Køhler har brugt over et år på at renovere en helt unik penthouse for at få den præcis, som de gerne vil have den. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...