Find mere om:
Sådan blev der plads til walk-in closet og.. | livsstil.guide.dk

Sådan blev der plads til walk-in closet og kontor på blot 46 kvm

Boligen her har en hemmelig trækonstruktion, der har givet endnu mere plads til armbevægelser.

Lejligheden, der voksede

Et walk-in closet med plads til stilletter og skinnende kjoler og en rummelig kontorplads er ofte en luksus vi må vinke farvel til, når kvadratmeterne er få. Men ikke i denne lejlighed.

LÆS OGSÅ: Alle vores andre reportager om små boliger her

Med sine blot 46 kvm er der ikke meget plads at hente i den urbane lejlighed. Men med et par fixe opbevaringsløsninger, har lejligheden på magisk vis vokset sig større.

Få ryddet op!

Lejligheden har gennemgået en ordentlig makeover for at få det look, den har i dag. Før ville man træde ind i en overfyldt lejlighed, hvor beboerens nips, skøre kunstværker og kontorting flød og fik lejligheden krympe endnu mere.

Så det første, der skulle gøres noget ved, var rodet. Men hvor skulle det smides hen? Arkitekterne gik straks i gang med at tænke i smarte løsninger, der ville give mere plads i den lille lejlighed. Målet var en hyggelig og ordentlig bolig, hvor gæster udefra straks ville føle sig hjemme i.

East village iBOLIGEN6.jpg

East village iBOLIGEN7.jpg

East village iBOLIGEN9.jpg

Trækassen med plads til alt

Hemmeligheden bag al den ekstra plads er en avanceret ’trækasse’ i hjertet af lejligheden, som både rummer et soveværelse, et walk-in og et badeværelse.

LÆS OGSÅ: Plads til to på kun 29 kvadratmeter

Soveværelset har man valgt at placere på en mezzanin hævet over stueetagen for at skabe mere plads. En fed detalje er trappetrinene, som man kan hive ud og bruge som skuffe til tøj og andet nips. Hver en kvadratmeter er udnyttet i den lille bolig. Under soveværelset gemmer sig et walk-in closet, der med sin højde kan rumme en fuldvoksen mand.

Et hjem fyldt med træ

Træpanelerne fortsætter ud i køkkenet, der er enkelt og stilrent. Her er der også sørget for masser af skabsplads, så man kan gemme skåle, tallerkener og andet køkkenudstyr væk. Selvom køkkenet er lille, virker det alligevel meget rummeligt.

Bag ved køkkenet gemmer der sig et lille stilfuldt badeværelse med fine små heksagon-mønstrede fliser på gulvet. Lejlighedens naturlook med træpaneler går igen på badeværelsemøblerne. 

Du kan læse mere om boligen her

East village iBOLIGEN13.jpg

Fakta om boligen:

  • Beliggenhed: New York, USA
  • Størrelse: 46 kvm
  • Arkitekt: JDPA

Se flere billeder på iBOLIGEN.DK

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Sådan laver du den flotteste billedvæg

13-06-2016: Trænger dine vægge til nyt liv? Med få midler kan du lave en billedvæg, som vil være en stilfuld og personlig tilføjelse til din indretning. Læs artikel

Guide: Ti nye designstole

10-06-2016: Der er fuld gang i de danske møbelhuse, som disker op med nyt design for tiden. Men møbelhusene fornyer nu ikke bare, for også reproduktioner af gamle designklassikere er smart for tiden. Her er ti nye danske designstole. Læs artikel

Guide: Bolig på 13 kvm rummer både hængekøje og dobbeltseng

26-05-2016: En lejlighed på 13 kvm kan rumme mere, end man tror. Blandt andet en dobbeltseng, en vaskemaskine og en hængekøje. Læs artikel

Guide: Sådan får du plads til det hele i din etværelses

18-05-2016: I den her etværelses på 45 kvadratmeter er der både plads til et walkin closet og et rummeligt badeværelse. Se her, hvordan man får plads til store armbevægelser, selvom kvadratmetrene er få. Læs artikel

Guide: Møblernes mekka

25-04-2016: Den italienske storby Milano er omdrejningpunkt for design fra hele verden. I april mødtes over 400.000 designinteresserede til verdens største møbel- og designmesse Salone del Mobile, hvor det nyeste møbeldesign kunne opleves. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...