Find mere om:
Sådan får du plads til det hele i.. | livsstil.guide.dk

Sådan får du plads til det hele i din etværelses

I den her etværelses på 45 kvadratmeter er der både plads til et walkin closet og et rummeligt badeværelse. Se her, hvordan man får plads til store armbevægelser, selvom kvadratmetrene er få.

Kun et værelse

En etværelses lejlighed kan være en trang affære, da der kun er ét enkelt værelse at gøre godt med. Da det ene værelse både skal bruges til at spise, sove og se fjernsyn i, kan det føre nogle komplikationer med sig, når det kommer til indretningen.

For hvordan får man en stue, der ikke ligner et køkken, og et køkken, hvor tv-møbler og reoler ikke tager al arbejdspladsen? Den her etværelses på 45 kvm er et godt eksempel på, hvordan det hele kan sættes sammen på harmonisk vis.

Opdel lejligheden

Når man kun har et værelse, er det en god idé at opdele lejligheden i zoner - en køkken-, stue-, og soveværelsessektion. Her i lejligheden har man valgt den naturlige løsning at placere køkken og stue over for hinanden i et såkaldt køkken-alrum. På den måde virker køkkenet mere rummeligt, selvom pladsen også bliver brugt til stue.

LÆS OGSÅ: Sådan fik de plads til walk-in og kontor på blot 46 m2

45 m2 bolig Warszawa5.jpg

45 m2 bolig Warszawa.jpg

45 m2 bolig Warszawa6.jpg

Man har valgt en lidt alternativ løsning, når det kommer til soveafdelingen. Det er ikke valget af en skillevæg, der er alternativt, men det er derimod materialet, der skiller sig ud. Skillevæggen består nemlig af en stor glasrude, så man kan se ind til begge rum gennem væggen.

45 m2 bolig Warszawa4.jpg

Det er en god idé, fordi den både deler rummet op, samtidig med at den gennemsigtige væg sikrer, at rummet stadig virker stort. Man kunne også vælge et par smukke gardiner at hænge op, så man kan rulle fra og til i forhold til behov.

Plads til walk-in

Selvom man ikke umiddelbart skulle tro det, så er der også plads til et walk-in closet i den lille lejlighed. I området omkring entreen har man placeret et stort klædeskab, som samtidig afskærmer for soveværelset. 

LÆS OGSÅ: Bolig på 13 m2 rummer både hængekøje og dobbeltseng

Stilen i lejligheden er enkel og skandinavisk, men der er også plads til mere modige tiltag. Det ser man blandt andet med den sorte væg i køkkenet, det grafiske mønster på klædeskabet og mosaikfliserne på badeværelset.

45 m2 bolig Warszawa3.jpg

45 m2 bolig Warszawa8.jpg

Fakta om boligen:

  • Beliggenhed: Warszawa, Polen
  • Størrelse: 45 kvm
  • Indretning: Karolina Krac

Se flere billeder på iBOLIGEN.dk

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Sådan laver du den flotteste billedvæg

13-06-2016: Trænger dine vægge til nyt liv? Med få midler kan du lave en billedvæg, som vil være en stilfuld og personlig tilføjelse til din indretning. Læs artikel

Guide: Ti nye designstole

10-06-2016: Der er fuld gang i de danske møbelhuse, som disker op med nyt design for tiden. Men møbelhusene fornyer nu ikke bare, for også reproduktioner af gamle designklassikere er smart for tiden. Her er ti nye danske designstole. Læs artikel

Guide: Bolig på 13 kvm rummer både hængekøje og dobbeltseng

26-05-2016: En lejlighed på 13 kvm kan rumme mere, end man tror. Blandt andet en dobbeltseng, en vaskemaskine og en hængekøje. Læs artikel

Guide: Møblernes mekka

25-04-2016: Den italienske storby Milano er omdrejningpunkt for design fra hele verden. I april mødtes over 400.000 designinteresserede til verdens største møbel- og designmesse Salone del Mobile, hvor det nyeste møbeldesign kunne opleves. Læs artikel

Guide: Moderne fortolkning af stram 1950'er-stil

25-04-2016: Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...