Find mere om:
Guide: Gør dit køkken personligt for under.. | livsstil.guide.dk

Guide: Gør dit køkken personligt for under 1.000 kr.

Trænger dit køkken til en lille overhaling? Det behøver ikke at koste en formue at gøre dit køkken mere personligt. Se blot her.

En billig opdatering

Et smukt køkken er en investering, og derfor falder vi ikke altid for modens luner, men satser i stedet ofte på de mere stilsikre og klassiske løsninger.

Men hvis du trænger til lidt forandring og farve i dit køkken, behøver du heldigvis ikke overveje at skifte hverken skabslåger eller fliser ud.

Opdatér i stedet køkkenet med nye accessories for på den måde at skabe et helt unikt og personligt køkken.

Vælg et farvetema

Hvis dit køkken er ensfarvet og stilrent, men trænger til nyt liv og lidt farve, så er der heldigvis mange nemme og billige måder at tilføre forandring og personlighed.

Du kan nemlig med enkle accessories give dit køkken et helt nyt look, uden at det kræver den helt store ombygning.

Artikel iBOLIGEN - Personligt touch til køkken under 1000 kr2.jpg

Artikel iBOLIGEN - Personligt touch til køkken under 1000 kr5.jpg

Artikel iBOLIGEN - Personligt touch til køkken under 1000 kr7.jpg

LÆS OGSÅ: Lys op! Cool lamper på budget

Vælg et farvetema, så du undgår for mange farver og et rodet udtryk, men sats i stedet på tone-i-tone accessories som viskestykker, service og køkkenudstyr i samme farvenuancer.

På den måde kan du nemt skifte ud og forandre udseendet på dit køkken, når du trænger til forandring.

Gem ikke service væk

Der er ingen grund til at gemme det smukke stel fra Royal Copenhagen væk i skuffer og skabe. Brug de smukke farver på bakker og service som en del af din indretning ved at stille det frem på køkkenbordet for at skabe et enkelt stilleben.

Saml eventuelt krukker, skåle og olieflaske eller lignende på en bakke på køkkenbordet – det ser indbydende ud, og det er lige ved hånden, når du laver mad.

Artikel iBOLIGEN - Personligt touch til køkken under 1000 kr9.jpg

Artikel iBOLIGEN - Personligt touch til køkken under 1000 kr12.jpg

LÆS OGSÅ: Med på køkkenbeatet? Se naturkøkkenet og magiske skabe

På samme måde kan du stille køkkenudstyr og service frem på dine hylder, men sørg for kun at have få elementer stående fremme, ellers kan det hurtigt se rodet ud.

Se flere billeder på iBOLIGEN.dk

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Reportage: Sort træ og rå beton i det store familiekøkken

14-11-2014: God plads, praktisk indretning og utraditionelle materialer er nøgleordene i dette køkken, der er indrettet, så dagligdagen bliver så let som mulig for en familie med to børn. Læs artikel

Guide: Trylleri og snedige løsninger i bolig på 36 m2

27-09-2014: Lejligheden er på bare 36 kvadratmeter. Men den er proppet med snedige løsninger, der tryller trang plads om til et funktionelt og luftigt hjem. Kig grundigt efter, og lad dig inspirere af de gode ideer. Læs artikel

Guide: Her kan et nyt køkken ikke betale sig

14-03-2016: Et nyt køkken kan være dejligt, men kast hellere pengene efter et tag eller vinduer, hvis du vil hæve prisen på en bolig i yderområderne. Læs artikel

Guide: Trækøkkenet er tilbage

05-02-2016: Det klassiske, hvide køkken har været danskernes foretrukne i mange år - og er det stadig. Men nu må det alligevel træde lidt til side og gøre plads til den nye stjerne i køkkenet: træet. Læs artikel

Guide: Pift køkkenet og spisestuen op med nye lækre designs

17-09-2015: Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...