Find mere om:
Her er én god grund til, at du.. | livsstil.guide.dk

Her er én god grund til, at du sagtens kan bo i en lade

At bo i en gammel lade lyder knap så attraktivt. Men efter at have set den her renovering, kan man godt falde for et hus med højt til loftet og med et industrielt præg.

En unik bolig

Jagten på skæve, unikke og interessante boliger er noget, der tiltaler os mere og mere. Hvad enten vi går med drømmen om at flytte ind i en gammel mølle eller et nedlagt landbrug.

I det her tilfælde har vi at gøre med en gammel, nedlagt lade, der har gennemgået en seriøs make over for at blive til det moderne og rummelige hjem, som det er i dag.

Gammelt møder nyt

Med færre mennesker på landet til at dyrke landbrug og flere folk fra det urbane miljø på udkig efter frisk luft og plads, virkede det helt naturligt at forvandle den gamle lade om til en bolig – med højt til loftet.

LÆS OGSÅ: Bo i en nyrenoveret lade med masser af sjæl

Gammel lade iBOLIGEN3.jpg

Gammel lade iBOLIGEN5.jpg

Gammel lade iBOLIGEN7.jpg

Spørgsmålet var så bare, om man overhovedet kan kombinere et hus i klassisk landstil med et ønske om moderne indretning, komfort og ikke mindst privatliv.

Smukke striber

Netop disse tre ting har man formået at få til at gå op i en højere enhed. Selve hovedbygningen er udvidet med to tilbygninger, som er ’pakket ind’ i lægter, som giver huset et smukt og nærmest kunstnerisk udtryk, når solens stråler rammer den stribede overflade.

LÆS OGSÅ: Se hvad farver kan gøre! Klassisk bolig får moderne makeover

Resultatet er blevet en familiebolig, der er alt andet end kedelig. Ombygningen er lavet med respekt for den traditionelle indretning i laden, og her har man fundet en god balance mellem gammelt og nyt.

Du kan læse mere om boligen her.

Gammel lade iBOLIGEN10.jpg

Gammel lade iBOLIGEN14.jpg

Fakta om boligen:

  • Beliggenhed: Eelde, Holland
  • Størrelse: 320 kvm
  • Arkitekt: Aat Vos

Se flere billeder på iBOLIGEN.dk

Partner

JP fakta logo.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBOLIGEN.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBOLIGEN.dk

Guide: Sådan snød man sig til ekstra plads i boligen på 35 kvm

03-07-2016: To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig. Læs artikel

Guide: Moderne fortolkning af stram 1950'er-stil

25-04-2016: Ægteparret Diana Hedegaard og Ulrich Busch har renoveret en klassisk villa fra 1950'erne, der ligger tæt ved skov og strand i Risskov ved Aarhus. De har indrettet den med personlighed, grønne planter og loppefund. Atmosfæren er afslappet og inviterer til, at man går på opdagelse. Læs artikel

Guide: Bo i en nyrenoveret lade - med masser af sjæl

23-02-2016: Ved første øjekast ligner boligen en gammel renoveret lade. Men faktisk er den splinterny, selvom historien siger noget andet. Læs artikel

Guide: Personligt hjem med en rød tråd

02-12-2015: I en gammel herskabslejlighed med stuk og høje paneler har Fie Lundsgaard Olsen og Henrik Bach Christensen indrettet sig med loppefund, arvestykker og en forkærlighed for rødt. Læs artikel

Guide: Gammelt fiskerhus blev til lækker familiebolig

10-06-2015: Hvad gør man, når man har forelsket sig i et skønt, men ikke super familievenligt rækkehus? Man går i gang med at renovere det, skaber et leverum for hele familien og lader Øresund få en finger med i indretningen. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...