Find mere om:
Sofatid og tosomhed | livsstil.guide.dk

Sofatid og tosomhed

Snart er efteråret over os, og vi får lyst til at opholde os indendøre – og allerhelst på sofaen. Her er syv egoist-sofaer, der indbyder til serie-hygge, samtale eller afslapning sammen med en, du holder af.

Slank samtalesofa

Denne topersoners sofa er en del af Traffic-serien, der er designet af tyske Konstantin Grcic. Serien består af møbler med stålstel i form af lette, slanke ben, som tilføjer kontrast til møblernes ellers voluminøse former. Da man sidder forholdsvis lige op og ned, er sofaen perfekt til kaffehygge sammen med din mor eller en god ven. Traffic fås med stålstel i forskellige farver samt polstring i læder eller uld i flere farvemuligheder.

49753158.jpg

Læs og gyng

Normann Copenhagen har udvidet den prisvindende Era loungeserie, der er designet af Simon Legald, med en topersoners sofa med bløde kurver og stramme linjer. Sofaen hedder Era Rocking Sofa Fame, og en smule utraditionelt har den et gyngestel i krom monteret i stedet for ben – som skabt til hyggelæsning for både børn og voksne. Den fås også med almindeligt stel i eg, valnød og i sortlakeret stål eller krom. En fiks detalje er, at der ikke er brugt kanvas, men at sofaen er polstret med tekstil på hele skallen.

49753154.jpg

Filmflyder for to

Sofaen Emo fra Bruunmunch er en nyfortolkning af den klassiske 1950’ersofa, der med sit vamsede betræk indbyder til en aften på langs. Og heldigvis er sofaen bred nok til, at man sagtens kan være to, der slænger sig på samme tid. Designeren bag den bløde flyder hedder Mika Tolvanen, og han har haft sin egen tegnestue, siden han blev uddannet fra Royal College of Art in London i 2001.

49753153.jpg

Mosgrøn klassiker

Den tidløse sofa, Quest, er en nyhed fra House Doctor og minder med sine rene linjer om de gamle, danske designklassikere. Den mosgrønne farve giver lige det sidste retro-touch. Quest er en 2,5-personers sofa og er derfor oplagt og anvendelig i en mindre bolig eller som en ekstra sofa til afslapning i pejsestuen – hvis du har sådan en. Sofaen er fremstillet af polyester og har ben af egetræ.

49753159.jpg

Pastelfarvet drengebarn

Sofakompagniet er en dansk møbelbutik på nettet, der har sit eget designerteam og egen produktion. Der er showroom i Korsør, hvor du kan se alle modellerne live.

49753155.jpg

Tøset lady

Flower, hedder denne rosafarvede sag fra IDEmøbler. Sofaen er kategoriseret som en 2,5-personers, så her skulle være masser af plads til, at du sammen med en veninde kan brede dig til en aften med cocktails og serier.

49753152.jpg

Svensk materialetreenighed

Svenske Monica Förster har designet topersoners sofaen Savannah, der er håndbygget på Erik Jørgensens møbelfabrik i Svendborg. Savannah er bygget op omkring en solid trækonstruktion, der er omsluttet af tykt, kernelæder og håndsyede puder. I hjørnerne kommer trækonstruktionen til syne og afslører et flot snedkerarbejde.

49753157.jpg

Guide: Pift køkkenet og spisestuen op med nye lækre designs

17-09-2015: Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design. Læs artikel

Guide: Ude af balance

26-02-2015: Forestil dig en gulvlampe, der vælter, når du stiller den midt på gulvet og en stol, der tipper bagover, når du slænger dig i den. Velkommen til en verden, hvor designet er sat ud af balance. Læs artikel

Guide: Tilbagelænet design

03-09-2013: Fritz Hansens nye lænestol RO er – som navnet indikerer – designet til at give ro og afslapning i hverdagen. Den nyfortolkede øreklapstol er allerede blevet populær, og noget kunne tyde på, at lænestolen som møbel på vej mod en ny storhedstid. Læs artikel

Guide: Klassisk og personlig bolig

05-07-2013: Tænk i farverige møbler og miks træborde med plastikstole. På den måde får møbelklassikerne nyt liv og tilføjer personlighed til hjemmet. Læs artikel

Guide: Påfuglestolen - den første dyrestol

28-09-2011: Flere af Hans J. Wegners stole har fået navne efter dyr. Påfuglestolen var den første. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...