Find mere om:
Guide: Pift køkkenet og spisestuen op med.. | livsstil.guide.dk

Guide: Pift køkkenet og spisestuen op med nye lækre designs

Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.

Lyse farver og pasteller

En opgradering af køkkenet eller spisestuen behøver ikke at kræve det helt store. Med ganske få elementer såsom nyt bestik, service, stole eller lamper kan du hurtigt skabe et helt andet udtryk i rummet.

LÆS OGSÅ: 20 hotte musthaves der vil give dit hjem nyt liv

Er du er til det lyse og feminine, er der masser af nyheder i afdæmpede nuancer. Ved at tilføje klassisk design og stel i douche farver kan du skabe et stilrent men opgraderet look.

Går du mere efter farver, så er der netop nu talrige designnyheder i lyse pastelfarver på hylderne. Den grønne trend har nu også bevæget sig ind i køkken og spisestue – ikke kun i form af blomster og grønt på bordet, men også med botaniske print på service og plakater.

Du kan også få de botaniske farver ind i dit hjem ved at gå efter en farvet bordplade eller nye stole i grøn eller rosa.

Nyheder til dit køkken og spisestue - Artikel iBOLIGEN2.jpg

Nyheder til dit køkken og spisestue - Artikel iBOLIGEN5.jpg

Nyheder til dit køkken og spisestue - Artikel iBOLIGEN6.jpg

Natur

Er din indretning ikke til det lyse og farverige, så kast blikket mod nyhederne i mørke toner og indbydende naturmaterialer. Marmor er stadig et hit, hvis du går efter det rå og naturlige look, og denne sæson kan du fint kombinere det med læder og træ, der går godt til køkkenet såvel som spisestuen.

LÆS OGSÅ: Få nyt køkken ved at skabe ny stemning i køkkenet

Giv gerne dit hvide og stilrene service lidt modspil med fade, tallerkener og skærebrætter i grøn eller grå marmor – eller i lækkert mørkt og råt træ.

Et simpelt bestik i en varm og gylden tone kan også ændre hele udtrykket på et bord, og netop nu finder du et stort udvalg af bestik i smukke og opsigtsvækkende materialer som rosa guld, kobber og messing.

Nyheder til dit køkken og spisestue - Artikel iBOLIGEN7.jpg.jpg

Nyheder til dit køkken og spisestue - Artikel iBOLIGEN8.jpg

Se flere billeder på iBoligen.dk

Partner

fakta JP - iBOLIGEN.DK.png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med online BoligMagasinet iBoligen.dk.
Se kataloger, lookbooks, boligreportager og meget mere på iBoligen.dk

Anmeldelse: »Vi tør tage chancer«

20-10-2009: Opsigtsvækkende og gedigen møbel- og brugskunst designet og produceret i Danmark. Det er opskriften bag designvirksomheden Normann Copenhagens aktuelle kollektion ”New Danish Modern”. Jan Andersen og Poul Madsen, der står bag, håber, de har skabt designklassikere, der kan sælge langt ud i fremtiden. Læs artikel

Reportage: Den perfekte endestation

20-10-2009: Familien Jensen har skiftet station flere gange, men først nu er de endt ved den rigtige station i en villa, som de selv har tegnet ud fra erfaringer fra tidligere. Villaen ligger i et nyt kvarter nord for Randers og er opført med lige dele form og funktion for øje. Læs artikel

Reportage: Kontraster i sort og hvidt

30-03-2009: Frederiksberg Tiderne er til at tænke på ressourceforbrug og indrette sig med brugt, genbrug, arvet og containerfund. Anne Serup har indrettet sin families lejlighed på Frederiksberg med lidt nyt og designet og en masse gammelt. Møblerne er ofte ændret ved at skære af, forsyne med hjul og lædergreb og frem for alt male - på træ, ler, metal og plast Læs artikel

Reportage: Tjekket haveforeningshus

23-11-2008: Indehaver af websitet bornibyen.dk Caroline Meldgaard har sammen med sin mand Lars Pind indrettet et både børnevenligt og designercool hjem i haveforeningen Engvang på Amager. De blot 116 kvadratmeter er så gennemtænkt udnyttet; de rummer alt fra hjemmekontor til indendørs gynge og walk-in closet. Læs artikel

Guide: Sofatid og tosomhed

16-09-2015: Snart er efteråret over os, og vi får lyst til at opholde os indendøre – og allerhelst på sofaen. Her er syv egoist-sofaer, der indbyder til serie-hygge, samtale eller afslapning sammen med en, du holder af. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...