Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Kælder (1)
Køkken (1)
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Mange rødvine bliver drukket for varme, og for mange hvidvine for kolde. Et vinkøleskab løser problemet let og elegant, men det gør rettidig omhu også.
De fleste danskere kender herregården Jomfruens Egede særdeles godt. Specielt fra den vinkel, hvorfra tv-stationerne fik lov at sende den 3. marts 2007, da grevinde Alexandra blev gift med Martin Jørgensen i herregårdskirken.
Hvordan ser nyt, skandinavisk design ud? Det spørgsmål stillede Bollia.com til designtalenter fra hele verden i en stor designkonkurrence, Bolia Design Award.
Lennart Johannesen, der måske er bedre kendt som Fede Finn, har selv været med til at bygge sit hjem.
Der er mange måder at tænke bæredygtighed på. Begrebet "Cradle to Cradle" kan oversættes til "Vugge til Vugge". Det går i korte træk ud på, at vi i stedet for at producere affald, der forurener og fylder på vores lossepladser og i naturen, indretter vores levevis og designer moderne forbrugsgoder på ...
Lette broderier, vintage duge og servietter, håndlavet mellemværk, korssting og stramaj - alt sammen på finurligste vis syet om til puder, der ikke ligner alle andre.
Vi anbefaler
Loading...