Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Stue (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
  Tips
Indeklima
Energi (7)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Brændeovn
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Drømmer du om at få varmen i den kolde tid med levende ild og en smuk pejs? Vi har samlet et udvalg lækre pejse, som vil passe til dit hjem, uanset om du bor i hus eller lejlighed.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Brændeovnen har været udskældt de seneste år som miljøsynder, men det har ikke gjort den mindre populær hos danskerne. Og især i vores sommerhuse er vi glade for hyggesprederen. Over hver anden dansker har nemlig en brændeovn i sommerhuset.
Vi indånder i gennemsnit 10 kilo indeluft hver dag, men de mange mundfulde luft kan hurtigt få en bitter eftersmag, hvis indeklimaet er dårligt. Læs med og find ud af, hvad man selv kan gøre for at få et godt indeklima.
Lyden af en knitrende brændeovn kan være romantisk og hyggelig. Knap så hyggelig er brændeovnen for indeklimaet, men der er gode råd at hente for brændeovnsejere, der vil have et godt indeklima.
Vidste du, at du skal tænde op i toppen af din brændeopstilling og ikke i bunden?
Adskillige undersøgelser har vist, at røgen fra brændeovne volder både sundhedsmæssige og miljømæssige problemer. Det er dog ikke brændeovnene, der er problemet, men snarere brugerne. Det mener lektor fra Aalborg Universitet Lasse Rosendahl.
Skal du tænde for varmeanlægget, når det begynder at blive koldt, og hvad gør du, hvis du har gulvvarme? Få gode råd om, hvad du gør med varmen lige før, det kolde vejr for alvor sætter ind.
Der er stor forskel på priserne på brænde. Se hvor du kan finde det billigste.
Vi anbefaler
Loading...