Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad (6)
Køkken (6)
Have (3)
Stue (2)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (4)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Fra køleskabe med touchskærme og app-styrede komfurer til et centralt styret sikkerhedssystem. Her er ti gadgets, der ifølge gadgetekspert David Guldager kan gøre hjemmet lidt ”smartere”.
En lille tromle, der opsamler nedfaldne æbler, når du triller den henover dem - Bolius’ haveekspert har testet æbleopsamleren – se hendes personlige vurdering her.
De seneste år er der blevet bygget flere nye huse med moderne teknologi. Danskerne søger løsninger, der kan gøre en travl hverdag lettere.
Bolius har testet appen ”Byggevarepriser”, som lader dig sammenligne priser på værktøj og de mest almindelige byggevarer. Læs den her.
Det kan være godt for både indeklimaet, huset og pengepungen at energirenovere sit hus, men det skal gøres rigtigt, hvis man skal opnå et lav energiforbrug samtidig med et godt indeklima.
Hvor der er en vilje, er der en vej, synes mottoet at være i denne lille bolig, hvor finurlige detaljer går hånd i hånd med funktionalitet.
Grobunden for intelligente spareløsninger i de danske hjem er allerede til stede. Nu skal løsningerne indføres og sættes sammen, så boligejerne kan bruge dem.
Stor slidstyrke, fugefri overflade og mange farvemuligheder, gør epoxygulve populært blandt danskerne for tiden. Læs mere om epoxygulve, og hvilke alternativer der er.
Danskerne inspireres af kokke og restaurationskøkkener og finder den store slagterkniv frem for selv at lave lækker mad. Læs, hvorfor køkkenet ellers skal være et praktisk madværksted – og ikke et spejlblankt samtalekøkken.
Når du indretter køkkenet efter dine daglige arbejdsgange, gør du din hverdag langt nemmere. Læs her, hvordan du gør.
Viser 1-10 af 26 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...