Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Bryggers
Køkken (6)
Stue (5)
Bad (4)
Kælder (1)
Have (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Løbet vandet pludselig ud på gulvet fra dit afløb, når du er i bad? Læs, hvad du skal gøre.
Vi bor i et typisk parcelhus med to indgange - lige ved siden af hinanden. Den ”pæne” indgang bliver aldrig brugt, og der står bare en gammel kommode og glor, hvorimod den anden indgang bliver overbrugt.
Familien Bangs hjem var højeste mode i arkitekturen, da det blev bygget i 1963. I dag er huset udvidet til begge sider, taget er forhøjet, murstenene pudset, køkken og bad helt forandret, og de oprindelige parketgulvet er erstattet med bambus. De store glaspartier er der stadig, men med nye vinduer i.
INDRETNING Jeg følger med stor fornøjelse dine løsninger på læsernes indretningsudfordringer, så nu prøver jeg, om du kan knække min "luksusnød". Vi har fået udbygget vores hus og renoveret resten totalt. Jeg vedlægger en plan over den nye indretning.
VIRKLUND Nanna og Vagn Nørgaard fandt inspiration i deres baghave og i en rejse til Alaska, da de skulle bygge hus til deres otium. Som en hule i træerne ligger det amerikanske bjælkehus med udsigt over et alpelignende terræn i det midtjyske.
Lone Midtgaard Wrang og Tom Toft Kragh er flyttet ind i Danmarks første energi+ hus, som producerer mere energi, end det bruger. Det er en spændende opdagelsesrejse mod en ny livsstil og til en destination, der for mange andre mennesker ligger langt ude i fremtiden.
Jeg har set i Morgenavisen Jyllands-Posten, at du har givet et forslag til indretning af et køkken, som ser meget interessant ud. Min kæreste og jeg skal overtage en gård den 1. juli og ved, at der skal laves en hel del om.
Hvorfor gå over åen efter vand? Familien Lauridsen-Jensen fra Mårslet valgte den enkle og funktionelle løsning, da de besluttede at bygge et nyt træhus i deres tidligere baghave. Huset er opført i en gennemført skandinavisk stil og i materialer, som er lige ved hånden.
Vi anbefaler
Loading...