Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Moderne huskøbere vil sætte deres personlige præg på boligens udtryk. Teglværkerne har de seneste år udviklet mursten i 200 forskellige farver, så der er noget at vælge imellem.
De fleste drømmer om havudsigt, men tænk, hvis du kunne få det både over og under vandet. I 2016 bliver dette muligt, når 42 fuldstændig unikke luksusvillaer står klar i Dubai.
Tre kubiske kasser forbundet af to arealer med fleksible glaspartier var løsningen for denne familie, der ønskede hus i forlængelse af haven.
Selv om de bor midt i storbyen Hamborg, har de naturen helt tæt på. For familien Korff er omgivet af fyrretræ, egetræ og lærketræ i deres bolig. Men det er ikke hvilket som helst træ. Woodcube-bygningen, de bor i, er nemlig lavet af det bæredygtige månetræ. Noget, der også går igen i deres indretning.
Grønne, plantebeklædte tage er et af tidens mest populære tiltag inden for miljøvenligt boligbyggeri. Med et livligt og farverigt udseende kan tagene give et pust af friskhed til selv de mest sammenklemte storbyer, men spørgsmålet er, om de også kan redde klimaet?
Vi anbefaler
Loading...