Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker
  Hus og have
Bad (1)
Køkken (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Anja B. Kristiansen fulgte i faderens fodspor som barn, når han byggede om og til, og nu har hun netop færdigbygget sit og kærestens hus. ”At prøve mig frem er mit bedste værktøj”, forklarer hun. Få hendes bedste fif til at turde gøre det hele selv.
Du kan se dine ønsker blive til virkelighed, hvis du bygger et helt nyt hus. Men der er mange beslutninger at træffe og en række fælder, man helst skal vige udenom.
Bjarne Petersen og Brit Uglebjerg har tilsammen fem børn fra tidligere ægteskaber. De ville gerne flytte hurtigt sammen og valgte derfor at bygge et typehus i Aarup på Vestfyn. Deres nye hus er en standardmodel, som de har tilpasset en smule, så det passede helt til deres behov.
Opførelsen af det moderne træhus overholdt både deadline, budget og drømme. En succes, som familien i huset selv tog del i – de trak nemlig i arbejdstøjet og arbejdede side om side med håndværkerne for at omdanne stedet fra skrot til slot.
Rækker husets kvadratmeter ikke længere til familien, så er løsningen måske at bygge til. Men er det overhovedet en god forretning?
100 procent bæredygtighed er svær at opnå, men følger du de 10 gode råd her, gør du dit husbyggeri mere bæredygtigt og får samtidig et hus, der både er rart at bo i og let at sælge.
Vi anbefaler
Loading...