Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Energi (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Det er ikke nemt, at finde hoved og hale i forsikringsjunglen, når du skal købe hus. Her guider Jyllands-Posten dig til, hvad du skal være opmærksom på.
Projektkøb af lejligheder vinder igen frem blandt boligkøbere. Det kræver dog nøje overvejelse, da et projektkøb kan være risikabelt.
Bjarne Petersen og Brit Uglebjerg har tilsammen fem børn fra tidligere ægteskaber. De ville gerne flytte hurtigt sammen og valgte derfor at bygge et typehus i Aarup på Vestfyn. Deres nye hus er en standardmodel, som de har tilpasset en smule, så det passede helt til deres behov.
Kender du PCB? Er din bolig opført eller ombygget mellem 1950 og 1977, så er der grund til at lære mere om de tre bogstaver. Det gælder dit helbred.
Du er som bygherre selv forpligtet til at betale for vinterforanstaltningerne. Hvis vinteren er mild, kan det faktisk være billigere og bedre at bygge nyt på denne årstid.
Flere end hver tredje husejer stoler så meget på håndværkerne, at de ikke indgår en skriftlig aftale, når de bestiller et stykke arbejde, viser ny undersøgelse fra Bolius. Men det er en rigtig dårlig idé, advarer eksperter.
Gasarten radon er hvert år medskyldig i 300 tilfælde af lungekræft. Det er bygherrens ansvar, at et nybygget hus lever op til lovkravene på området, men det er ejerens ansvar, når kommunen i sidste ende skal godkende byggeriet.
Vi anbefaler
Loading...