Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Tips & råd
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
Det er ikke nemt, at finde hoved og hale i forsikringsjunglen, når du skal købe hus. Her guider Jyllands-Posten dig til, hvad du skal være opmærksom på.
Projektkøb af lejligheder vinder igen frem blandt boligkøbere. Det kræver dog nøje overvejelse, da et projektkøb kan være risikabelt.
Den hårde beton er et stærkt, men også følsomt materiale, der nemt tager mod skader, hvis det er behandlet forkert.
Anja B. Kristiansen fulgte i faderens fodspor som barn, når han byggede om og til, og nu har hun netop færdigbygget sit og kærestens hus. ”At prøve mig frem er mit bedste værktøj”, forklarer hun. Få hendes bedste fif til at turde gøre det hele selv.
En tinglyst servitut kan give alvorlige indskrænkninger i din private ejendomsret. Fx at du ikke må bygge i højden, en offentlig sti på din grund, eller at du ikke må holde kat! Læs her, hvilke spøjse servitutter du kan komme ud for.
Du kan se dine ønsker blive til virkelighed, hvis du bygger et helt nyt hus. Men der er mange beslutninger at træffe og en række fælder, man helst skal vige udenom.
Det kan være langt dyrere at renovere end at bygge nyt. Derfor kan det ofte betale sig at finde et ældre hus, rive det ned og få bygget et nyt hus på grunden.
Vi anbefaler
Loading...