Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Have (38)
Stue (12)
Køkken (6)
Bad (5)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Dekoration
Brugervenlig (0)
Tag med på “Trädgårdsrundan” og besøg skønne, svenske haver som bl.a. denne, der tilhører Lottie Hermansson og hendes mand Jan. Med masser af gåpåmod og flid har de gennem årene forvandlet en bar mark til en fantastisk have med både kig til naboens marker og små hemmelige kroge.
I slutningen af maj besøgte jeg Chelsea Flower Show 2016, som er en begivenhed, jeg glæder mig til hvert eneste år – og hvorfra jeg altid vender hjem sprængfyldt med nye indtryk.
Trænger dine vægge til nyt liv? Med få midler kan du lave en billedvæg, som vil være en stilfuld og personlig tilføjelse til din indretning.
Der er altid en ny køkken-accessory, man kan anskaffe sig. Her er fem danske designsager, der skal stå i ethvert køkken for tiden.
Af alle havens områder er staudebedet måske det, der giver haveejerne flest panderynker. Men det behøver nu ikke at være så svært.
En tur til den hollandske blomsterpark Keukenhof er en overvældende og farverig oplevelse. Parken viser de nyeste sorter af alle slags forårsløg – med tulipanerne i højsædet.
Det kan være svært at tilføre personlighed og sjæl til et splinternyt typehus. Julie Hole har dog formået at forvandle nybyggeriet til et farverigt hjem fyldt med humor og stilfulde detaljer.
Sammen med Blindes Arbejde har tekstildesigner Rosa Tolnov Clausen gjort brug af værdifulde kompetencer hos blinde og svagsynede og skabt et high-end pudedesign.
Designership startede som et afgangsprojektet fra Designskolen Kolding – til et 12-tal i øvrigt. I dag kalder Anette Kaas sig kreativ direktør og har skabt en forretning med flere prisbelønnede design, der alle har kunsthåndværk som udgangspunkt.
Planter står ikke længere pænt i urtepotteskjulere i vindueskarmen – nej, de er kommet op at hænge som ”hængeplanter”, hvor man gerne må se jord og rødder.
Viser 1-10 af 144 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...