Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Køkken (4)
Have (3)
Stue (2)
Bad (1)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Tag med på “Trädgårdsrundan” og besøg skønne, svenske haver som bl.a. denne, der tilhører Lottie Hermansson og hendes mand Jan. Med masser af gåpåmod og flid har de gennem årene forvandlet en bar mark til en fantastisk have med både kig til naboens marker og små hemmelige kroge.
Vi har alle brug for lidt hverdagseskapisme engang imellem og takket være en række surrealistiske designere, er det blevet lettere for os at skabe vores helt eget drømmeunivers.
En af forårets store havetendenser er spejlbassiner. Det kan blive et næsten magisk element i haven, når den blå himmel, de drivende skyer og planternes løv spejler sig i overfladen. Og så er det nemt at holde.
En sommerhusgrund ved Juelsminde blev klædt på til et godt udeliv, da havearkitekt Tor Haddeland tog en nøgen træterrasse under kærlig behandling.
Tre kubiske kasser forbundet af to arealer med fleksible glaspartier var løsningen for denne familie, der ønskede hus i forlængelse af haven.
En tur rundt i engelske haver giver inspiration til en mere personlig hækklipning. Derovre ser man overalt de mest fantastiske hække, som er rene kunstværker.
For mange år siden forelskede Minna Hildebrandt sig i Indien. I dag har hun sit eget firma, der producerer og importerer tekstiler og papirvarer.
Det er nok efterhånden de færreste, der ikke har opdaget, at tapeter er blevet et hit igen. Om man så ynder at indrette sig med de fancy ruller, er en helt anden sag.
Der er ikke megen plads i Rikke Gøranssons lejlighed, men den er lys og hyggelig.
Når det rusker godt udenfor, er det ekstra hyggeligt at sætte sig til rette i yndlingsstolen eller i sofaen og lægge fødderne på puffen, en pude i ryggen og en plaid over sig, mens man nyder en god bog. Living inspirerer her til lidt varm hygge på en kold dag.
Vi anbefaler
Loading...