Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad
Køkken (4)
Stue (4)
Bryggers (1)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (1)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Med lidt lækkert badesalt, duftlys og loungemusik kan du på et splitsekund forvandle dit badeværelse til en eksklusiv spa. Vi har samlet 15 badekar til din perfekte hjemmespa.
Inspirationen til det rå, industrielle badeværelse, indrettet under de skrå vægge på femte sal, er hentet direkte fra The Big Apple, New York - og Nørreport Station i København.
Godt design er ikke bare smukt at se på, men også smukt i funktionen. Det er tanken bag det nye Sense-armatur fra Alessi og Oras, som designeren bag kalder en trojansk hest fyldt med ubevidste bæredygtige handlinger.
Et toilet er ikke bare en nødvendig hygiejne-genstand, der skal bringe fordøjelsens rester af dage. Nu skal toilettet og resten af badeværelset ose af velvære og give en følelse af sundhed, afslapning og skønhed.
Lyse træsorter i badeværelset kombineret med messing og marmor. Det er de nye tendenser på badeværelsesfronten
Holger Nielsen lavede Vipp-spanden til sin kone i 1939. I dag er den en international designklassiker.
Skal man være med på trenden, når det gælder nye badeværelser, skal der sættes fokus på hygiejne, personlighed, varme og miljøbevidsthed. Badeværelset bliver stedet, hvor vi slapper af og lader op. For de helt hippe bliver badeværelset en mere integreret del af soveværelset. Få inspiration her.
Italienske Boffi satser på at indtage Danmark. Boffi flagship store i København åbnede for to uger siden, og Living har i den anledning talt med Boffis administrerende direktør, Roberto Gavazzi, om nye tendenser.
Bad i sommerregn eller bliv frisket op af mynteduftende dis. Den tyske armatur-virksomhed Dornbracht vil give danskerne mulighed for en helt ny badoplevelse. Living mødte direktør Andreas Dornbracht, da han gæstede København i forbindelse med åbningen af virksomhedens nye showroom.
Vi anbefaler
Loading...