Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Have
Bad (0)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Tag med på “Trädgårdsrundan” og besøg skønne, svenske haver som bl.a. denne, der tilhører Lottie Hermansson og hendes mand Jan. Med masser af gåpåmod og flid har de gennem årene forvandlet en bar mark til en fantastisk have med både kig til naboens marker og små hemmelige kroge.
I slutningen af maj besøgte jeg Chelsea Flower Show 2016, som er en begivenhed, jeg glæder mig til hvert eneste år – og hvorfra jeg altid vender hjem sprængfyldt med nye indtryk.
For nylig var jeg på haverundrejse i Holland og blev stærkt inspireret af mange nye, uhøjtidelige havetrends, der let kan overføres direkte til vores danske haver.
Tyskland byder på en række dejlige haveudstillinger. En af dem er Buga 2015, som strækker sig gennem hele fem byer i den smukke Havelregion.
En af forårets store havetendenser er spejlbassiner. Det kan blive et næsten magisk element i haven, når den blå himmel, de drivende skyer og planternes løv spejler sig i overfladen. Og så er det nemt at holde.
Det Usynlige Havehus er ikke en rekvisit fra en sci-fi-film, men et arkitektfirmas nyeste bud på et hus i haven, der forlænger sommeren og samtidig er spændende at kigge på.
Landskabsarkitekten Gregory Bryan Kobett skulle egentlig bare erstatte en stor, glat betonflade i midten af haven, men endte med at nytænke hele projektet.
Hvert år i slutningen af maj afholdes det spektakulære Chelsea Flower Show i hjertet af London. Tusindvis af haveinteresserede besøgende valfarter til dette blomsternes Mekka – Vi var også med.
Guide: Vi anbefaler tre havebøger - til blomsterelskeren, højbede-elskeren og altanelskeren.
Skrappe farver, masser af frodighed og et naturligt og vildt udseende hitter i haven. Selv ukrudt er blevet et velkomment syn.
Vi anbefaler
Loading...