Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Køkken
Stue (6)
Bad (4)
Bryggers (1)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Der er altid en ny køkken-accessory, man kan anskaffe sig. Her er fem danske designsager, der skal stå i ethvert køkken for tiden.
Det klassiske, hvide køkken har været danskernes foretrukne i mange år - og er det stadig. Men nu må det alligevel træde lidt til side og gøre plads til den nye stjerne i køkkenet: træet.
Gør livet nemmere og køkkentjansen sjovere med nyt og smart køkkenudstyr!
Hvad enten du er til det lyse og farverige eller rå og naturlige look, så har vi her samlet inspiration, så du nemt kan opgradere din spisestue og dit køkken med nyt og cool design.
Køkkenet skal i dag betragtes som et møbel, som hænger sammen med resten af indretningen. Her skal der være mulighed for at sylte og dampe, for vi vil gerne signalere, at tingene godt må tage tid.
Madonna har et. Leonardo DiCaprio har et. Mediemogulen Rupert Murdoch har også et og endda stjernearkitekten Philippe Starck laver mad i et Boffi-køkken. Jyllands-Posten tog til Milano for at lære det italienske luksuskøkken-firma bedre at kende og mødte en 80-årig i fuld vigør med en stjernebesat ...
God plads, praktisk indretning og utraditionelle materialer er nøgleordene i dette køkken, der er indrettet, så dagligdagen bliver så let som mulig for en familie med to børn.
Køkkenet har altid været familiens holdepunkt, men som vi ændrer vores madvaner, følger køkkenet også med. Køkkenet skal derfor nu – igen – være et værksted, hvor vi skal lave “rigtig” og autentisk mad.
Køkkenet anno 2014 skal være fleksibelt, smart, teknologivenligt og ikke mindst fyldt med små detajler, der giver det stor personlighed.
Træ sniger sig ind i mellem kogeplader og køleskabe, men de rene linjer hitter stadig. Fire danske køkkenproducenter giver deres bud på fremtidens køkken.
Vi anbefaler
Loading...