Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Renovering
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
  Hus og have
Bad (1)
Køkken (1)
Stue (1)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Ved første øjekast ligner boligen en gammel renoveret lade. Men faktisk er den splinterny, selvom historien siger noget andet.
I en gammel herskabslejlighed med stuk og høje paneler har Fie Lundsgaard Olsen og Henrik Bach Christensen indrettet sig med loppefund, arvestykker og en forkærlighed for rødt.
Det krævede stædighed, før den finske arkitekt Jussi Murole fik gennemført sin drøm om at indrette sig i en gammel pølsefabrik fra 1920'erne. Svamp i gulvene og kreosot i væggene trak processen ud. Men nu står drømme- boligen endelig færdig.
En tidlig fascination af stærke farver har holdt sig for den 29-årige Søs Uldall-Ekman, som bor i en to plans lejlighed på Christianshavn med kæresten Anton og datteren Ella Elvira. Her er nyt og gammelt indbo samlet i et kompromis mellem hendes behov for alt det tøsede og kærestens ønske om ...
I Mojácar-dalen i Sydspanien ligger en gammel olivenoliemølle som opfyldelsen af en drøm om at fremme kunst og kultur.
Frederiksberg Tiderne er til at tænke på ressourceforbrug og indrette sig med brugt, genbrug, arvet og containerfund. Anne Serup har indrettet sin families lejlighed på Frederiksberg med lidt nyt og designet og en masse gammelt. Møblerne er ofte ændret ved at skære af, forsyne med hjul og lædergreb ...
Vi anbefaler
Loading...