Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker (0)
  Hus og have
Soveværelse
Stue (4)
Bad (2)
Køkken (2)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
Tips & råd (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Farverne har meldt deres ankomst i de danske hjem, og nu er det soveværelsets tur. Ud med de hvide lagner, hvide gardiner og hvide sengetæpper og ind med de glade farver.
Det var bygningsarkitekt Viggo Einfeldt, der tegnede den klassiske børneseng Juno i 1942.
Et nøje overvejet miks mellem livlige farver, pudsige nips og møbler fra både Røde Kors-butikker, Ikea og dyre designbutikker skaber en sjælden afbalanceret indretning i Brinja Kaaber Bastholm og Anders Bastholms hjem på Frederiksberg i København.
Hvis man siger ordet stol, vil de fleste tænke på et møbel med sæde, ryg og fire ben. Men sådan behøver det ikke at være. En række designere har kreeret spændende stole, som ikke kun er funktionelle møbler til at sidde i, men også skulpturer at se på.
Familien Jensen har skiftet station flere gange, men først nu er de endt ved den rigtige station i en villa, som de selv har tegnet ud fra erfaringer fra tidligere. Villaen ligger i et nyt kvarter nord for Randers og er opført med lige dele form og funktion for øje.
Frederiksberg Tiderne er til at tænke på ressourceforbrug og indrette sig med brugt, genbrug, arvet og containerfund. Anne Serup har indrettet sin families lejlighed på Frederiksberg med lidt nyt og designet og en masse gammelt. Møblerne er ofte ændret ved at skære af, forsyne med hjul og lædergreb ...
I dag er dobbeltsengen et møbel, der helst skal have god plads og godt selskab af matchende møbler i husets nye opholdsrum.
Vi anbefaler
Loading...