Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (6)
Køkken (5)
Have (2)
Kælder (1)
Bryggers (0)
Kontor (0)
  Tips
  Indeklima
Vælg indeklima
close
  Nyd og oplev
Dekoration (0)
Et forsøg med 127 husstande i Middelfart viser, at intelligent varmestyring kan reducere varmeforbruget og varmeregningen. Læs om forsøget og besparelserne.
Danskerne energirenoverer deres gamle huse som aldrig før, men indsatsen får ikke den forventede effekt på forbruget, fordi vi samtidig vælger at skrue godt op for varmen.
Hvad sker der med dit indeklima, når du laver mad, tørrer tøj, tænder stearinlys og sover, og hvor meget betyder det, at du lufter ud? Det har Bolius’ fagekspert Rados Nenadovic testet. Se de vilde resultater.
Glas, råt træ, beton, klinker, moderne kunst og møbelklassikere skaber kontraster i et nybygget laveenergihus. Inspirationen til det stramme, kubistiske træhus er hentet i Sverige, men er opført på en dansk naturgrund i det nordsjællandske landskab.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
Et hus med energimærke B er ikke nødvendigvis bedre for beboernes sundhed end et hus stemplet med energimærke F. Men en bedre energimærkning gør det mere komfortabelt for beboerne, siger en ekspert.
Kunne du tænke dig at spare på strømmen eller nedbringe din varmeregning? Så er det måske tid til at give dit hjem en energivenlig optimering. Jyllands-Posten guider dig igennem søgeprocessen.
Hvis man holder tungen lige i munden, er der store økonomiske fordele ved at energirenovere. »Der er en økonomisk gevinst ved at søge støtten,« siger en ekspert.
Sørg for, at dit hus ser beboet ud, og få venner eller naboer til at besøge huset med jævne mellemrum.
Ud med de almindelige og kedelige hvide vægge. Med mindre du selvfølgelig vil bruge det sammen med lækre naturmaterialer, mener Pernille Hjorth, sekretariatsleder i Danske Boligarkitekter. I 2016 handler nybyggeri og renovering nemlig om det æstetiske, rummelige og grønne.
Viser 1-10 af 167 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...