Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi
Love og regler (0)
  Indeklima
Solceller
Oliefyr (1)
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Hvis du vil høste solens kræfter med et solcelleanlæg, er der meget at holde styr på. Energirådgiver Rune Schmidt fra Energitjenesten guider dig gennem regler, fordele, ulemper og forbehold.
Hvad kan bedst betale sig, hvis du skal nedsætte varmeregningen og hurtigt tjene penge i dit hus? Bolius' fageksperter har udvalgt de 5 mest rentable ting. Se dem her.
I Birkerød fandt Brian Prüss og familien den perfekte grund, og sådan startede drømmen om et arkitekttegnet og energivenligt typehus. I dag er familien stort set selvforsynende ved hjælp af jordvarme og solceller.
En arkitekt tegnede skitserne, et typehusfirma leverede råhuset, og så gik Christian Tast og Marie Lind ellers selv i gang med resten. De har fået et unikt hus lige efter deres hjerte, men også efter pengepungen. Jordvarme, solceller og energiruder sørger nemlig for, at huset kan varmes op for nul ...
Hvad kan bedst betale sig at gøre, hvis du skal spare energi og penge? Se top-5 her.
Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi har testet 19 solcellepaneler i et år, og panelerne lever op til producenternes løfter. Læs, hvilke solceller der leverer mest el, og hvordan kinesiske solceller klarer sig.
Med et nyt solcelleanlæg kan det bedst betale sig at bruge mere strøm om dagen. Få gode råd til, hvordan du kan flytte noget af dit elforbrug fra aften til dag.
Der kan gå meget galt, når der skal monteres solcelleanlæg. Sådan undgår man skader på tag og hus.
Regn ud, om et solcelleanlæg kan betale sig for dig i Bolius’ nye solcelleberegner, som KPMG har lavet. Få svar på, hvor mange penge du sparer om året og i hele anlæggets levetid, og hvilken skattemæssig model der er bedst for dig.
Mange danskere er klar til at få solceller på tagene på grund af især én ting, viser undersøgelse fra Bolius. Læs, hvorfor danskerne vil have flere solceller.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...