Find mere om:
Et musikalsk hjem | livsstil.guide.dk

Et musikalsk hjem

Der er altid gang i flygelet, en sang eller musik i radioen i Kirsten Siggaards hjem.

Hvad er aktuelt for dig lige nu?

Jeg har travlt med at optræde rundt omkring - både som mig selv, men også sammen med Swing Sisters.Hvordan fandt du dit hjem? Det var min mand, Jørgen, som fandt det. Vi boede før i Gørlev syd for Kalundborg, og det betød, at jeg ofte kørte meget rundt alene på alle tider af døgnet, når jeg var ude på job. Vi besluttede os for at finde noget tættere på København, så jeg ville få lettere ved at blive samlet op af mit band, når jeg skulle på job.Hvad faldt du for ved boligen? Det var ikke så meget huset udefra, jeg faldt for, men mere det indvendige. Huset var kun halvandet år gammelt, og jeg kunne godt lide, at der var kælet for rigtig mange ting. Her var også det antal værelser, vi havde brug for.Hvilket rum holder du mest af? Køkkenet. Det ligger centralt i huset lige ved siden af mit kontor. Det er her, vi opholder os mest. Vi er ikke ret meget i stuen. Når vi er i køkkenet, er vi lige midt i det hele. Det er også her, vi for det meste sidder og ser tv.Hvad behøver ethvert hjem? Hygge. Der ryger mange fyrfadslys af sted i vores hjem. Og så er der én ting i det her hus, som jeg ikke har haft før, og som jeg ikke ved, om jeg ville kunne undvære igen: et tørreskab. Det er altså praktisk, når man er fire mennesker, der blandt andet dyrker meget sport.Hvem står for indretningen af hjemmet? Jamen, vi prøver nok at enes om det, og bare jeg får min vilje, så går det fint.Hvilken stil er der i dit hjem? Jeg er nok mest til det gammeldags. Jeg bryder mig ikke om, hvis det bliver for sterilt og koldt. Vores elipseformede køkkenbord er nok det mest moderne, vi har - ja, og så Mads værelse.Hvad ville du aldrig bringe ind i dit hjem? Jeg er jo ikke så god til det kolde og kliniske, hvor det mere er moden, der tæller, end at man sidder ordentligt i møblerne. De ting, jeg har i mit hjem, sidder man godt i. Jeg vil gerne have det sådan, at jeg bliver glad, hver gang jeg lukker mig ind og ser mit hjem.Hvad er det næste du ønsker dig til dit hjem? Et nyt sofabord og et gulvtæppe til at lægge under.

Hører du meget musik, når du er hjemme? Ja, når familien er hjemme. Når Mads kommer hjem, sætter han sig gerne til flygelet, og så kalder han på mig og spørger, om ikke jeg kommer og synger til. Og min mand hører alt mulig musik, når han er hjemme. Men når jeg er alene, så leverer jeg selv musikken, fordi jeg går og synger. Det har jeg altid gjort.Hvad står der i din bogreol? Jeg har ingen. Huset her lagde ikke rigtig op til, at der skulle være en bogreol. Men jeg har nogle bøger liggende på mit skrivebord; Biblen, Dan Brown, Ib Michael, Dario Fo blandt andre. Ja, og ude i vores udhus står der flere kasser med bøger, som ikke er kommet længere, for vi har aldrig fået den bogreol.Har du en ting, som altid har fulgt dig? Jeg har et lille lyserødt spejl, som jeg fik, da jeg var barn. Det er gået lidt i stykker, men jeg nænner ikke at smide det ud. Sådan er jeg jo. Jeg kan ikke smide noget væk. Derfor havde vi også 240 flyttekasser, da vi flyttede hertil.Hvordan slapper du bedst af i dit hjem? Foran computeren, hvor jeg godt kan lide at lægge en kabale eller løse soduko. Jeg er jo bankuddannet. Men det er også skønt at ligge med benene oppe og se en god film i fjernsynet.

living@jp.dk

Kirsten Siggaard

53 år

Roskilde

Oprindeligt uddannet bankassistent, men skiftede tal-kolonnerne ud med en karriere som sangerinde. Medvirkede i Dansk Melodi hvert år fra 1983 til 1988 samt i 1990 og vandt tre gange. Kirsten Siggaard er i dag aktiv i blandt andet revyer, musicals, Swing Sisters og som solist. Har udgivet en række cd'er.

Gift med Jørgen Andersen. Parret har sønnerne Mads på 19 og Kasper på 23 år.

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...