Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (75)
Køkken (14)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kontor (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
Jørgen Brandt valgte at købe en flexbolig på Falster, som gav ham masser af kvadratmeter i naturskønne omgivelser til få penge. Bindingsværkshusets fritstående bjælker og de små nips, som gemmer sig i de skrå vægge, viser en historie, som han vil bevare og bygge videre på.
Professionel vinduespudser Mickey Skaaning giver her sine bedste tricks videre, så du fremover kan pudse vinduer som en – næsten - professionel.
Gulvet har stor betydning for boligens rum. Her får du gulvproducentens og arkitektens allerbedste råd til, hvordan du vælger det helt rigtige gulv.
Vinterklargøring af haven skal ikke bare overstås, mener haveeksperten Jesper Corfitzen. I stedet opfordrer han til at nyde tiden i haven og gøre oprydningen til en hyggelig stund.
Oktober og november er sidste udkald, hvis du vil sikre at din helårsbolig er klar til at modstå vinterens hårde vejr og lave temperaturer.
Inden du sender dit sommerhus i vinterhi, kan du med fordel bruge et par timer på at gøre huset klar, så du undgår vejrskader og ubudne gæster.
Det kan være hårdt at være husejer. Det udvendige træværk skal males, tagrenderne renses, og sneen ryddes. Bolius har samlet 10 ting, der kan gøre livet for boligejere lidt lettere.
Opførelsen af det moderne træhus overholdt både deadline, budget og drømme. En succes, som familien i huset selv tog del i – de trak nemlig i arbejdstøjet og arbejdede side om side med håndværkerne for at omdanne stedet fra skrot til slot.
Regn og storm er efterårets ballademagere, og skarnsstregerne kan gå ud over dit hjem. Giv huset et tjek og bliv klar til sæsonens vand, blæst og kulde.
Trods meget naturtræ havde det klassiske sommerhus ud til Storebælt mange kvaliteter. Familien Jacobsen greb dem og har efter to års byggeri fået en moderne fritidsbolig ud af arbejdet med en gennemgribende, men ikke dyr renovering.
Viser 1-10 af 202 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...