Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (70)
Køkken (14)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Cirkulationsp... (0)
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Du behøver ikke nødvendigvis at pakke havetrampolinen væk om vinteren for at få den til at holde længere. Men det kræver en trampolin af god kvalitet, og at du følger disse 9 enkle råd.
Sensommeren er højsæson for hvepse, og der er ekstra mange af dem i år. Læs her, hvordan du får fred for dem, når du skal nyde aftensmaden på terrassen.
Morten Asbjørn Jensen slapper bedst af ved at skabe noget, og i det gamle hus på Møn var der så rigeligt at tage fat i, inden drømmen om et sommerhus var færdigt.
Et drivhus står højt på mange haveejeres ønskeseddel, og selv med et på få kvadratmeter kan man få masser af glæder og udbytte.
Når du skal sælge dit hjem, er det ikke nok at gøre rent og holde pænt og ryddeligt. Du skal sælge ideen om, af din bolig er et lækkert hjem for andre, og derfor skal du luge ud i de personlige ejendele.
Her i sommertiden er der masser af liv i haven, og nogle af dyrene finder også indenfor. Som boligejer skal du huske at tage hånd om myrer, hvepse, væggelus og andet utøj, inden de overtager boligen helt.
Det danske vejr er en barsk omgang for dit hus, der må stå imod skybrud, hedebølger og hård frost. Derfor er det vigtigt, at du løbende vedligeholder dit hus, så det ikke står og forfalder. Her er 13 områder, du skal holde øje med.
Pindsvin har i forvejen smag for snegle og kan faktisk lokkes til at spise flere dræbersnegle. Læs her hvordan, og få gode råd til, hvordan du tiltrækker pindsvin.
Claus Hemmingsen lever af at få det bedste ud landejendomme, og det hele startede med hans egen. Fra at være tilgroet med meterhøje brændenælder og forvoksede juletræer er hans landsted i dag omgivet af et åbent, luftigt – og allervigtigst – varieret landskab. For kodeordet er at skabe variation – ...
Viser 1-10 af 183 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...