Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (83)
Køkken (14)
Bad (13)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
Mange haveejere tager alle midler i brug mod ukrudt. Men der er flere ting, du skal holde dig fra - de giver kun flere problemer. Læs 5 gode råd om, hvad du skal holde dig fra.
Er din træterrasse, dit plankeværk eller dine vindskeder fyldt med alger? Så er der 2 ting, du kan gøre.
Nu går det løs med at så i køkkenhaven. Hvis du ikke vil risikere at spilde tiden på umulige afgrøder, har vi fundet 10 afgrøder, der er nemme at få til at lykkes.
Bolius’ haveekspert, landskabsarkitekt og tidligere slotsgartner John Henriksen, giver her otte gode råd til, hvordan du får en frodig og grøn græsplæne.
Det er ikke ligegyldigt, hvilken carport eller garage du vælger til dit hus. Følger du ikke husets arkitektoniske linjer og stil, kan du risikere at ende med et rodet, grimt og usælgeligt udtryk.
Livet i det shaker-inspirerede kolonihavehus i Kvistgård er afslappet og lidt primitivt. Scenograf Veronica Hodges har selv tegnet huset, som til dels er bygget af genbrug: gulvbrædder fra Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, vinduer fra en snedkermestervilla i Hellerup og køkkendisk fra ...
Selv en relativt ny stenterrasse kan få brug for mindre reparationer. Her er tre tricks til at klare nedsunkne, løsrevne og knækkede fliser.
Der er fem steder i dit hus, hvor der ofte kan være skimmelsvampe. Se hvad du skal gøre for at undgå dem.
Nu går det for alvor løs med havearbejdet. Lige nu står alting på spring, og snart kan vi nyde de lysegrønne blade på buske og træer. Her er fem ting, du skal gøre i haven nu.
Tina Dalbøge, der er blogger, handywoman og har gør det selv-brevkassen her i Bolig, viser i ord og billeder, hvordan hun og hendes mand, Claus Dynesen, har fået forvandlet deres lille, hyggelige terrasse til et stort uderum med plads til solbænke, bord-bænkesæt og ikke mindst et udekøkken bygget op ...
Viser 1-10 af 217 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...