Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (51)
Køkken (13)
Stue (12)
Bad (11)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Rundt omkring i kældre og på lofter står mange ting, som ikke bliver brugt. Tag et kig på dem med nye øjne – der er masser af muligheder for, at de kan genbruges i haven.
Mange byggeskader opstår, fordi håndværkerne laver arbejde, der ligger uden for deres fagområde, eller fordi boligejere får dårlig rådgivning om gør det selv-projekter, oplever Bolius’ rådgivere. Læs, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for skader.
Selv om sne og frost stadig truer med at dække Danmark til, er foråret lige om hjørnet – og det er nu, vi skal til at tænke på at så og forspire inden døre til den kommende havesæson.
I 1996 flyttede arkitekten Tobias Mürsch ind i et lille portnerhus, som hører til Kongens Bryghus på Vesterbro i København. Men efterhånden som familien voksede med kone, en Noah og siden en Ea, har Tobias udbygget det lille hjem til en præmieret perle midt i byen.
Drop nytårsforsætter om slankekure og motionscentre - gør 2014 til året, hvor du gør din bolig sundere, mere sikker og sparer penge. Her er 10 forslag til bolig-nytårsforsætter – hvad skal dit være?
Man kan ikke se det, men det oprindelige, lidt anonymt udseende hus fra 1960erne udgør stueetagen i Britta og Lars Lynges nye udsigtsvilla. Med professionel arkitekthjælp har parret forvandlet en rødstensvilla i én etage til en hvidskuret boligdrøm i 1 1/2 plan - med masser af vægplads til store ...
Få overblik over skadernes omfang, når stormen er drevet over.
Hvis du vil undgå vandskader, bør du vedligeholde og gennemgå brøndene på din grund to gange om året. Men hvordan gør du? Find ud af det her.
Du kan minimere mængden af ukrudt, hvis du følger nogle enkle råd. Læs, hvordan du forebygger ukrudt i køkkenhaven, blomsterbedet og mellem fliser og belægninger.
Viser 1-10 af 144 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...