Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (97)
Køkken (16)
Bad (13)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
På kun en weekend kan du bygge en simpel træterrasse til at nyde sommeren på. Jyllands-Posten guider trin for trin, hvordan du kommer godt i gang.
Kogende vand, kompost og lidt knofedt kan give dig en flot have og en skinnende græsplæne uden brug af sprøjtemidler.
Det er tilladt at “gå helt i frø“ i disse tider, for sæsonen for såning er over os – både ude og inde.
Er du en af de mange danskere, der har høns i haven, og som også elsker at tage i sommerhus i ferien? Så læs her, hvordan du nemt kan bygge et sommerhus til dine høns. Så er det bare at putte dem i en papkasse og komme afsted i sommerhus.
Det er nok lige tidligt nok at kalde det forår nu. Men det er bestemt tid til at tænke fremad og planlægge den kommende sæson i haven. I min have står den på ny hæk, buksbomkugler og nye frø.
Der er ikke så mange ting, man kan gøre i haven om vinteren, men de ting, man kan gøre, er med til at forberede haven til foråret, sommeren og næste vinter.
Saltlage er bedre og billigere end vejsalt mod et glat fortov. Læs, hvordan du nemt laver saltlage, og hvordan du spreder det.
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Trænger dit badeværelse til en et ansigtsløft? Så find inspiration her til, hvordan du nemt kan ændre både stil og stemning.
Har du ikke gennemset dit tag, inden vinteren sætter ind med regn, blæst og sne, kan det få store konsekvenser.
Viser 1-10 af 246 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...