Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (74)
Køkken (14)
Bad (12)
Stue (12)
Bryggers (4)
Kælder (0)
  Tips
  Indeklima
Radiator (1)
Cirkulationsp... (0)
Inden du sender dit sommerhus i vinterhi, kan du med fordel bruge et par timer på at gøre huset klar, så du undgår vejrskader og ubudne gæster.
Det kan være hårdt at være husejer. Det udvendige træværk skal males, tagrenderne renses, og sneen ryddes. Bolius har samlet 10 ting, der kan gøre livet for boligejere lidt lettere.
Opførelsen af det moderne træhus overholdt både deadline, budget og drømme. En succes, som familien i huset selv tog del i – de trak nemlig i arbejdstøjet og arbejdede side om side med håndværkerne for at omdanne stedet fra skrot til slot.
Regn og storm er efterårets ballademagere, og skarnsstregerne kan gå ud over dit hjem. Giv huset et tjek og bliv klar til sæsonens vand, blæst og kulde.
Trods meget naturtræ havde det klassiske sommerhus ud til Storebælt mange kvaliteter. Familien Jacobsen greb dem og har efter to års byggeri fået en moderne fritidsbolig ud af arbejdet med en gennemgribende, men ikke dyr renovering.
I haven har hver måned sine gøremål, men det kan måske være svært at huske præcis, hvornår du skal gøre hvad. Derfor giver Jyllands-Posten dig her en havekalender, så du kan holde styr på, hvornår der skal graves, skæres og pakkes ned.
23. september passerede vi jævndøgn, og nu har døgnet flere mørke end lyse timer. Dermed er vinterhalvåret skudt i gang, og det er tid til et lille efterårstjek af hus og have.
Har du hænderne rigtigt skruet på, kan du gøre et kup på boligmarkedet. Boligsiden.dk har fundet Danmarks fem bedste håndværkertilbud med potentiale. Her kan man skabe en drømmebolig efter eget hoved.
Trænger husets facade til en ny gang maling, er det en god idé først at tjekke lokalplanen for dit kvarter.
Med termografi kan du få et overblik over, hvor dit hus er utæt, hvor isoleringen er dårlig, og hvor det kan betale sig at sætte ind med udbedringer først.
Viser 1-10 af 197 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...