Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Der er omkring 750.000 brændeovne i Danmark. Men det er langt fra alle brændeovnsejere, der ved, hvordan brændeovnen bruges rigtigt.
Har du ikke styr på, hvad du må, når du bygger til eller bygger skur, kan du nemt komme til at overtræde nogle regler.
Med termografi kan du få et overblik over, hvor dit hus er utæt, hvor isoleringen er dårlig, og hvor det kan betale sig at sætte ind med udbedringer først.
Grobunden for intelligente spareløsninger i de danske hjem er allerede til stede. Nu skal løsningerne indføres og sættes sammen, så boligejerne kan bruge dem.
Jo koldere det bliver udenfor, jo værre bliver træk fra døre og vinduer. Lær her, hvordan du let undgår træk og spildte varmekroner ved at montere tætningslister.
Der er mange faldgruber, når drømmen om at bygge eget hus skal opfyldes. Vi giver dig her et overblik over, hvad du skal holde øje med, hvis drømmen skal føres ud i livet.
Efter halvandet års byggeri flyttede Kim L. Tygesen og hans familie ind i deres drømmehus i september 2012. Det grønne såkaldte plushus er endt med at være så energisparende, at familien har droppet det ellers planlagte solcelleanlæg på taget.
Læs her, om du bør efterisolere - og hvor og hvordan.
Der er mange ting at tage højde for, når man skal vælge vinduer til sit nybyggede hus. Skal de være i træ eller aluminium, kan man selv montere, og hvad skal man være opmærksom på? JP har talt med nogle eksperter, der hjælper dig godt på vej.
Der kan gå meget galt, når der skal monteres solcelleanlæg. Sådan undgår man skader på tag og hus.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...