Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
Håndværker (0)
  Hus og have
Stue (7)
Have (3)
Køkken (3)
Bad (1)
Bryggers (1)
Kontor (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Havemøbler i forskellige materialer har forskellig holdbarhed, kræver forskellig vedligeholdelse og opbevaring. Læs, hvordan du får dine havemøbler til at holde længere.
Ikeas møbler bliver hver dag udsat for hacking af ganske almindelige mennesker, der ønsker at sætte et personligt præg på deres Ikea-møbler.
Rundt omkring i kældre og på lofter står mange ting, som ikke bliver brugt. Tag et kig på dem med nye øjne – der er masser af muligheder for, at de kan genbruges i haven.
Et lille stykke New York hvor form, farver og funktionalitet går op i en højere enhed. Sådan beskriver Henning Gershof sin lejlighed i det indre København. Lejligheden er ombygget i tæt samarbejde med en arkitekt og en snedkermester.
Hvad kan du ellers bruge for at gøre dem pæne og få dem til at holde længere?
Påsken nærmer sig, og hvis man ikke har gjort det - og der ellers er tid mellem påskefrokoster og familiebesøg - vil det være en god idé at gå havemøblerne efter i sømmene.
Et nøje overvejet miks mellem livlige farver, pudsige nips og møbler fra både Røde Kors-butikker, Ikea og dyre designbutikker skaber en sjælden afbalanceret indretning i Brinja Kaaber Bastholm og Anders Bastholms hjem på Frederiksberg i København.
Vi skal have indrettet vores stue, så den passer til familiens behov.
Viser 1-10 af 16 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...