Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
Renovering
  Hus og have
Have (6)
Bad (4)
Køkken (4)
Bryggers (1)
Stue (1)
Kontor (0)
Kælder (0)
  Tips
Energi (1)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Uffe Hansen er teknisk chef i Flügger, og Per Riskjær Andersen er malermester i Randers. De er begge eksperter i, hvordan man maler træværk og facader, og her giver de deres bedste råd.
Har du ikke gennemset dit tag, inden vinteren sætter ind med regn, blæst og sne, kan det få store konsekvenser.
Du kan risikere at skulle slå 10 pct. af prisen, når du sælger en rygerbolig. Men sporene efter røg kan fjernes, og den sundhedsmæssige risiko er lille.
Egentlig var det bare køkkenet, der skulle moderniseres, da Jacob og Line Frier overtog det lille, gule hus i Risskov ved Aarhus. Men det udviklede sig til et større projekt.
Bolius har testet 4 metoder/produkter at fjerne flisepest fra fliserne på terrassen. Se her, om det er fliserens, brun sæbe, sand og kost eller terrassevaskeren, der virker bedst.
Ukrudt, myrer og vand. Fuger til fliser på terrasser og i indkørsler skal kunne klare meget, men hvilken type fugesand er bedst?
Er din træterrasse, dit plankeværk eller dine vindskeder fyldt med alger? Så er der 2 ting, du kan gøre.
Selv en relativt ny stenterrasse kan få brug for mindre reparationer. Her er tre tricks til at klare nedsunkne, løsrevne og knækkede fliser.
Jørgen Brandt valgte at købe en flexbolig på Falster, som gav ham masser af kvadratmeter i naturskønne omgivelser til få penge. Bindingsværkshusets fritstående bjælker og de små nips, som gemmer sig i de skrå vægge, viser en historie, som han vil bevare og bygge videre på.
Regn og storm er efterårets ballademagere, og skarnsstregerne kan gå ud over dit hjem. Giv huset et tjek og bliv klar til sæsonens vand, blæst og kulde.
Viser 1-10 af 49 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...