Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (4)
Bad (1)
Bryggers (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Energi (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Klimaforandringer betyder mange flere voldsomme skybrud. Det har vi igen i denne sommer mærket meget til herhjemme. Her kommer nogle løsninger på de problemer, der herved opstår.
2016 bliver sandsynligvis endnu et gunstigt år for den iberiske skovsnegl - kendt som dræbersneglen. Derfor skal du sætte ind allerede nu.
Saltlage er bedre og billigere end vejsalt mod et glat fortov. Læs, hvordan du nemt laver saltlage, og hvordan du spreder det.
Usynlig mærkning kæder tyvekoster sammen med et gerningssted og gør det sværere for tyvene at afsætte de stjålne ting. Det kan have en vigtig forebyggende effekt, vurderer politiet.
Nabohjælp skaber så megen utryghed for tyvene, at det forebygger op til hvert fjerde indbrud.
Rotter trænger ofte ind i boliger efter skybrud. Læs hvorfor, og hvordan du forhindrer rotter i dit hus ved oversvømmelse.
Oktober og november er sidste udkald, hvis du vil sikre at din helårsbolig er klar til at modstå vinterens hårde vejr og lave temperaturer.
Inden du sender dit sommerhus i vinterhi, kan du med fordel bruge et par timer på at gøre huset klar, så du undgår vejrskader og ubudne gæster.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Du behøver ikke nødvendigvis at pakke havetrampolinen væk om vinteren for at få den til at holde længere. Men det kræver en trampolin af god kvalitet, og at du følger disse 9 enkle råd.
Viser 1-10 af 15 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...