Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv
  Hus og have
Have (90)
Bad (10)
Køkken (7)
Stue (4)
Bryggers (2)
Kælder (1)
  Tips
Tips & råd
  Indeklima
Radiator (1)
Biovarme (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
  Nyd og oplev
Klassiker (0)
Klimaforandringer betyder mange flere voldsomme skybrud. Det har vi igen i denne sommer mærket meget til herhjemme. Her kommer nogle løsninger på de problemer, der herved opstår.
Uffe Hansen er teknisk chef i Flügger, og Per Riskjær Andersen er malermester i Randers. De er begge eksperter i, hvordan man maler træværk og facader, og her giver de deres bedste råd.
Det kan være hårdt at være husejer. Det udvendige træværk skal males, tagrenderne renses, og sneen ryddes. Bolius har samlet 10 ting, der kan gøre livet for boligejere lidt lettere.
Frisk mynte til en mojito eller velduftende basilikum på din bolognese. Krydderurter er skønne at have ved hånden og ikke mindst nemme at dyrke. Læs haveekspertens tips her.
2016 bliver sandsynligvis endnu et gunstigt år for den iberiske skovsnegl - kendt som dræbersneglen. Derfor skal du sætte ind allerede nu.
Haveekspert Lotte Bjarke guider dig her til, hvordan du får det optimale ud af din køkkenhave ved hjælp af gødning.
På kun en weekend kan du bygge en simpel træterrasse til at nyde sommeren på. Jyllands-Posten guider trin for trin, hvordan du kommer godt i gang.
Kogende vand, kompost og lidt knofedt kan give dig en flot have og en skinnende græsplæne uden brug af sprøjtemidler.
Det er tilladt at “gå helt i frø“ i disse tider, for sæsonen for såning er over os – både ude og inde.
Er du en af de mange danskere, der har høns i haven, og som også elsker at tage i sommerhus i ferien? Så læs her, hvordan du nemt kan bygge et sommerhus til dine høns. Så er det bare at putte dem i en papkasse og komme afsted i sommerhus.
Viser 1-10 af 187 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...