Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (11)
Køkken (4)
Stue (3)
Bad (2)
Bryggers (1)
Kælder (1)
  Tips
  Indeklima
Biovarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Klassiker (0)
En bæredygtig have handler om at lade natur være natur. Det betyder hverken, at din have ikke kan blive flot, eller at du skal lade den stå hen. Der er masser af projekter at tage fat på, som både vil gavne dig og din have.
For tiden er der en klar tendens i dansk design. Fokus er på naturlige og holdbare materialer. Både designere og forbrugere har gjort op med forbrugerismen og sætter nu større tanker bag produktionsomkostningerne.
Kogende vand, kompost og lidt knofedt kan give dig en flot have og en skinnende græsplæne uden brug af sprøjtemidler.
Ud med de almindelige og kedelige hvide vægge. Med mindre du selvfølgelig vil bruge det sammen med lækre naturmaterialer, mener Pernille Hjorth, sekretariatsleder i Danske Boligarkitekter. I 2016 handler nybyggeri og renovering nemlig om det æstetiske, rummelige og grønne.
Belgien er mest kendt for chokolade, øl og Tintin, men landet har også en lang række dygtige designere og design, der får sin inspiration fra det lille lands kulturelle miks.
Selvom knap hvert fjerde danske hjem har brændeovn, kender hele 23 pct. af brændeovnsindehaverne ikke reglerne for fyring i brændeovn. Læs her, hvad du må og ikke må fyre med.
Realdania Bygs nyopførte Bolig+ er den første boligejendom, som er CO2-neutral i forhold til både opførslen og forbruget efterfølgende.
En tid med meget bevidste forbrugere og fokus på autenticitet betyder, at det design, man finder i hjemmet, bliver lavet mere og mere med bæredygtighed og naturlighed i tankerne. På Designskolen Kolding har de i disse år stort fokus på nye materialer – såsom kul, der suger dårlige kemikalier ud af ...
Eden Project i Cornwall er blevet kaldt for verdens ottende vidunder. Her kan man opleve tropisk regnskov og planter fra hele kloden i to gigantiske drivhuskupler.
Her er fire nye havebøger fra ind- og udland.
Vi anbefaler
Loading...