Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Gør det selv (0)
Håndværker (0)
Renovering (0)
  Hus og have
Køkken (1)
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
Sikkerhed (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Det er svært at smage forskel, og reglerne for økologisk vin er forskellige i de vinproducerende lande.
Vine med muskelkraft, alkohol og frugtsyre kan bedst klare sig mod den sukkersøde og eddikesure julemad.
København har fået en trendy dim sum-restaurant, hvor man gennem 17 ombæringer kommer rundt i de kinesiske småretter for 350 kr. pr. person.
Århus er blevet en rigtig sushi-by. Lang tids positiv udvikling inden for trenden med rå fisk krones af den nye sushirestaurant i Vestergade, Sota. Prøv den for charmen, stilen og kvaliteten - og husk at bestille bord.
Pinot gris er sjældent genstand for megen ros eller omtale. Det er helt forkert.
Der er mange måder at tænke bæredygtighed på. Begrebet "Cradle to Cradle" kan oversættes til "Vugge til Vugge". Det går i korte træk ud på, at vi i stedet for at producere affald, der forurener og fylder på vores lossepladser og i naturen, indretter vores levevis og designer moderne forbrugsgoder på ...
Chateau Tastin 2004, til 79 kr. i Kvickly: Giv vinen en time på karaffel - så vil man smage og dufte, hvorfor Bordeaux har opnået sin verdensberømmelse.
Malling & Schmidt sprudler med gastronomi til alle sanser. Restauranten kan konkurrere med de bedste inden for det moderne, nordiske køkken - men betjeningen er ikke på køkkenets niveau.
Vi anbefaler
Loading...