Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
  Hus og have
Have (240)
Køkken (31)
Stue (30)
Bad (27)
Kælder (9)
Kontor (2)
Vælg hus og have
close
  Tips
  Indeklima
Vælg indeklima
close
  Nyd og oplev
Et forsøg med 127 husstande i Middelfart viser, at intelligent varmestyring kan reducere varmeforbruget og varmeregningen. Læs om forsøget og besparelserne.
Klimaforandringer betyder mange flere voldsomme skybrud. Det har vi igen i denne sommer mærket meget til herhjemme. Her kommer nogle løsninger på de problemer, der herved opstår.
At gå på udsalg er en “sport”, som de fleste kvinder godt kan lide. Blogger Louise Otto fra ’Livingonabudget.dk’ giver her tip til, hvordan man kan bruge udsalget til at forny boligen.
Gør indretningen personlig med markante lamper, rustikke fliser og en hyggelig lænestol.
En bæredygtig have handler om at lade natur være natur. Det betyder hverken, at din have ikke kan blive flot, eller at du skal lade den stå hen. Der er masser af projekter at tage fat på, som både vil gavne dig og din have.
Hegn af kastanjetræ er en gammel tradition i bl.a. England og Frankrig, hvor de bringer sjæl til både romantiske og mere moderne haver. Herhjemme vinder de smukke hegn også mere og mere indpas.
To smarte løsninger har gjort den her mini-lejlighed til en ganske rummelig bolig.
Uffe Hansen er teknisk chef i Flügger, og Per Riskjær Andersen er malermester i Randers. De er begge eksperter i, hvordan man maler træværk og facader, og her giver de deres bedste råd.
Karina og Bo Littau er netop flyttet ind i deres drømmehus i Smørum, og frem for gule eller røde mursten, så valgte de at betale mere for at få en facade med et udtryk, de godt kunne lide.
Viser 1-10 af 865 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...