Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker
  Hus og have
Bad (4)
Køkken (4)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Tips
  Indeklima
Vælg indeklima
close
  • Biovarme (0)
    Brændeovn (0)
    Elvarme (0)
    Fjernvarme (0)
    Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
Kunne du tænke dig at spare på strømmen eller nedbringe din varmeregning? Så er det måske tid til at give dit hjem en energivenlig optimering. Jyllands-Posten guider dig igennem søgeprocessen.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Den sønderjyske møbelsnedker Peder Moos skabte kun ca. 100 møbler i hele sit liv. De sælges i dag på auktionshuse for svimlende beløb til samlere, som højst vil kunne finde seks-syv af hans ting til salg om året.
20 danske keramikere er gået sammen om at etablere en ny keramikfabrik. Formålet er at redde håndværket fra at uddø i disse outsourcing-tider. Højtravende og idealistisk? Ja, måske. Men det er netop pointen, forklarer en af keramikerne bag, Karen Kjældgård-Larsen.
En ny førstesal kan give dig mere plads, lys og en bedre udsigt. Men før du bygger i højden, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Få gode råd fra arkitekter og bygningsrådgivere her.
Anja B. Kristiansen fulgte i faderens fodspor som barn, når han byggede om og til, og nu har hun netop færdigbygget sit og kærestens hus. ”At prøve mig frem er mit bedste værktøj”, forklarer hun. Få hendes bedste fif til at turde gøre det hele selv.
Du kan se dine ønsker blive til virkelighed, hvis du bygger et helt nyt hus. Men der er mange beslutninger at træffe og en række fælder, man helst skal vige udenom.
Viser 1-10 af 59 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...