Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker
Renovering
  Hus og have
Bad (4)
Køkken (3)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Soveværelse (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Kunne du tænke dig at spare på strømmen eller nedbringe din varmeregning? Så er det måske tid til at give dit hjem en energivenlig optimering. Jyllands-Posten guider dig igennem søgeprocessen.
Når man lige har købt hus, vil man ofte gerne personalisere det en smule. Men drømmebolig kan hurtigt blive til mareridtshybel, hvis man ikke kender det hus man bygger videre på og samtidig er god til at strukturere forbedringerne af sit nye hjem, siger eksperter.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
For at få håndværkerfradrag skal arbejdet være udført inden årsskiftet, hvor BoligJobordningen ophører. Kom i gang snart, for der kan være lange leveringstider på flere byggematerialer. Se hvilke her, og hvad der ellers kan forsinke dit byggeri.
På flere sites kan du læse anmeldelser af håndværkere, men giver de et retvisende billede? Bolius har spurgt 2 eksperter. Læs deres mening og få tips til, hvordan du vælger den rette håndværker.
Du må gerne være med til at bygge dit nye badeværelse, men der er ting, der skal udføres af autoriserede installatører. Samtidig skal du være opmærksom på, at gør det selv-arbejdet har en høj sværhedsgrad.
Udgifterne til vedligeholdelse kan være meget forskellige, alt efter om dit hus er bygget før 1959 eller efter 1980, viser Bolius’ Boligejeranalyse 2014. Læs, hvor mange penge danske boligejere bruger på at vedligeholde deres huse.
Man skal drømme stort – og så tage en fagmand med på råd. Det var fremgangsmåden, efter Louise Hedegaard-Høgh og hendes familie faldt for en ældre rødstensvilla med perfekt beliggenhed i Skanderborg.
Mange byggeskader opstår, fordi håndværkerne laver arbejde, der ligger uden for deres fagområde, eller fordi boligejere får dårlig rådgivning om gør det selv-projekter, oplever Bolius’ rådgivere. Læs, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for skader.
Viser 1-10 af 17 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...