Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Sikkerhed
Energi (0)
Indeklima (0)
Love og regler (0)
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Isolering (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Bjarne Petersen og Brit Uglebjerg har tilsammen fem børn fra tidligere ægteskaber. De ville gerne flytte hurtigt sammen og valgte derfor at bygge et typehus i Aarup på Vestfyn. Deres nye hus er en standardmodel, som de har tilpasset en smule, så det passede helt til deres behov.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Flere end hver tredje husejer stoler så meget på håndværkerne, at de ikke indgår en skriftlig aftale, når de bestiller et stykke arbejde, viser ny undersøgelse fra Bolius. Men det er en rigtig dårlig idé, advarer eksperter.
Når skybruddet rammer, og vandet fosser ind i stue eller kælder, gælder det om at begrænse skaden mest muligt. Læs her, hvad du konkret skal gøre.
De danske kloaksystemer er i vanskeligheder, hvis prognoserne holder stik. Fremtiden vil byde på større mængder af regnvand, der må håndteres, hvis ikke Danmark skal stå under vand. En løsningsmulighed kan være faskiner, der fungerer som lokale opsamlingstanke.
Det er blevet almindeligt med tyverialarmer i hjem og sommerhus. Hvorfor ikke en vandalarm?
Vi anbefaler
Loading...