Byg og bolig - nyheder, tips og råd

  Byggeri
Håndværker
  Hus og have
Bad (0)
Bryggers (0)
Have (0)
Kontor (0)
Kælder (0)
Køkken (0)
Soveværelse (0)
  Tips
Tips & råd
  Indeklima
Biovarme (0)
Brændeovn (0)
Cirkulationsp... (0)
Elvarme (0)
Fjernvarme (0)
Jordvarme (0)
  Nyd og oplev
Atmosfære (0)
Brugervenlig (0)
Dekoration (0)
Klassiker (0)
Familien Grønkjær Taatø har boet et par år midt i Paris. Nu er de vendt hjem til Hornbæk, hvor lyset er skønt og tempoet langsomt, og hvor de for alvor mærker, hvad det vil sige at skifte lejlighed og kosmopolitisk stemning ud med livet på landet.
Danny Kromanne er direktør i et af Danmarks største tagfirmaer, Jydsk Tagteknik A/S, og han giver her sine bedste råd til husejere, der går med planer om at skifte taget ud.
Udgifterne til fagpersoner i forbindelse med huskøb kan blive høje, men noget kan du klare selv.
En ny førstesal kan give dig mere plads, lys og en bedre udsigt. Men før du bygger i højden, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Få gode råd fra arkitekter og bygningsrådgivere her.
Anja B. Kristiansen fulgte i faderens fodspor som barn, når han byggede om og til, og nu har hun netop færdigbygget sit og kærestens hus. ”At prøve mig frem er mit bedste værktøj”, forklarer hun. Få hendes bedste fif til at turde gøre det hele selv.
Du kan se dine ønsker blive til virkelighed, hvis du bygger et helt nyt hus. Men der er mange beslutninger at træffe og en række fælder, man helst skal vige udenom.
Hvornår kan man selv renovere, og hvornår skal man have hjælp? Få arkitektens råd og huskeregler - og fem digitale assistenter.
Håndværkere forventer, at du stiller øl til dem, de kommer ikke til tiden, og de sviner. Vi har samlet 6 myter om håndværkere læs om de holder eller ej.
Rækker husets kvadratmeter ikke længere til familien, så er løsningen måske at bygge til. Men er det overhovedet en god forretning?
På flere sites kan du læse anmeldelser af håndværkere, men giver de et retvisende billede? Bolius har spurgt 2 eksperter. Læs deres mening og få tips til, hvordan du vælger den rette håndværker.
Viser 1-10 af 25 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...